Szerintetek mennyi kamus lehet itt Gyakorin, aki hazudgál, vagy kitalált sztorikat ír ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Mik a legtipikusabbak szerintetek?febr. 8. 03:16
21/26 anonim válasza:
Az ilyennek kár a pénz, de tényleg, annyi értelmes dolgot csinálhatna a vagyonával erre otthon tesped és nyomkodja a gépet, siralom.
22/26 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy semmi mást nem csinál, van hobbija meg él társasági életet is meg a családdal is járkálnak el, de van bőven otthon eltöltött felesleges ideje, amikor csak bssza a rezet szó szerint. Ilyenje mindenkinek van, csak erre akartam utalni.
23/26 anonim válasza:
Pl mit? Én évi 2 hónapot utazok trópusokon, buvarkodok, lazulok. Ennyi elég.
Amugy meg elem a mindennapokat.
24/26 anonim válasza:
Nyilván sok a kompenzaló kamuzó.
De ezeken könnyű túllépni. Inkább az az érdekes, hogy mennyien vannak akik el sem tudják képzelni, hogy mások másképp élnek mint ő. Én már el sem mondom, hogy mivel foglalkozom, mert az emberek többsége akkor sem hiszi, ha éppen munka közben lát. "Jé, ilyen van?"
Pedig ha nyitott vagy, nem csak a saját komfortzónádban mozogsz, akkor a leggyakrabban szádat elhagyó mondatnak a következőnek kellene lennie:"Jé, ezt nem is tudtam!"
25/26 anonim válasza:
24.: Talán azért, mert a gyakorin rengeteg az urizáló magát kb. igazgatónak kiadó tizenéves, aki előadja, hogy a felső tízezer tagja, holott ordít róla a proli fantáziálás.
26/26 anonim válasza:
Persze, de tényleg ordít róluk a fantáziálás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!