Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mennyi kamus...

Szerintetek mennyi kamus lehet itt Gyakorin, aki hazudgál, vagy kitalált sztorikat ír ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Mik a legtipikusabbak szerintetek?

2024. febr. 8. 03:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
42%
Az ilyennek kár a pénz, de tényleg, annyi értelmes dolgot csinálhatna a vagyonával erre otthon tesped és nyomkodja a gépet, siralom.
2024. febr. 9. 04:23
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy semmi mást nem csinál, van hobbija meg él társasági életet is meg a családdal is járkálnak el, de van bőven otthon eltöltött felesleges ideje, amikor csak bssza a rezet szó szerint. Ilyenje mindenkinek van, csak erre akartam utalni.
2024. febr. 9. 04:33
 23/28 anonim ***** válasza:
24%

Pl mit? Én évi 2 hónapot utazok trópusokon, buvarkodok, lazulok. Ennyi elég.

Amugy meg elem a mindennapokat.

2024. febr. 9. 09:00
 24/28 anonim ***** válasza:
68%

Nyilván sok a kompenzaló kamuzó.

De ezeken könnyű túllépni. Inkább az az érdekes, hogy mennyien vannak akik el sem tudják képzelni, hogy mások másképp élnek mint ő. Én már el sem mondom, hogy mivel foglalkozom, mert az emberek többsége akkor sem hiszi, ha éppen munka közben lát. "Jé, ilyen van?"

Pedig ha nyitott vagy, nem csak a saját komfortzónádban mozogsz, akkor a leggyakrabban szádat elhagyó mondatnak a következőnek kellene lennie:"Jé, ezt nem is tudtam!"

2024. febr. 12. 20:24
 25/28 anonim ***** válasza:
24.: Talán azért, mert a gyakorin rengeteg az urizáló magát kb. igazgatónak kiadó tizenéves, aki előadja, hogy a felső tízezer tagja, holott ordít róla a proli fantáziálás.
2024. febr. 12. 23:22
 26/28 anonim ***** válasza:
Persze, de tényleg ordít róluk a fantáziálás
2024. febr. 12. 23:33
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs arányaiban sok troll, hanem van pár ember, aki csinálja a fesztivált a kamukérdéseivel / kamuválaszaival.

Amik szerintem a legtipikusabbak:

- felkapnak egy kérdést / karaktert, aki olyan "viccesebb vagy "markánsabb" volt, és írnak ezer újabb kérdést a nevükben (főleg Felnőtt párkapcsolatok kategóriáról tudok írni, de ott volt pl. Shrek, Balázska, D-kosár, a gengszter rappermester meg a shármos fhérfhi... vagy munkaügyek kategóriában az alapítványi iskolás fazon)

- amikor felnőtt párkapcsolatokban kiírnak nagyon elrugaszkodott és elmebeteg szituációkat, hogy mit csinálnál, ha a barátnőd / barátod ezt meg ezt csinálna... pl. a szőnyegre szart vagy beleharapott a kutyába

- van rengeteg magát nőnek kiadó férfitroll, és kb. arról lehet felismerni, hogy nagy mellénnyel hangoztatnak mindent magukról, ami miatt egy nőt felszínesnek, k...nak vagy pénzéhesnek tartanak. "Nekem csak az a lényeg, hogy Mercije legyen pasheenak meg 20 cm-s farka, az sem gond, ha megver" és társai

- régen volt a családi kapcsolatok kategóriában a "gazdagkislány"-os troll, ahol mindig valami gazdag családból származó 16-17 éves kiscsaj panaszkodott, és mindig vmi szappanoperás hülyeség lett a vége... hogy miért nem engedik, hogy abbahagyja a sulit, és összeköltözzön a 35 éves pasijával, meg mit tegyen, ha nem akar a Maldív-szigeteki családi nyaralásra menni, mert jön az a családi barát família is, akinek összefeküdt a fiával és kapcsolatot ígért neki, de aztán mégis más pasit választott... meg miért akarják a szülei tiltani neki a botoxot, a múszempillát meg a kacsaszájat

dec. 9. 13:35
 28/28 anonim ***** válasza:

Felnőtt párkapcsolatokba is sokan járnak tökéletes életet hazudgálni. Amikor a full buta, 8 általános is nehezen elvégzett írásképű nő hazudik hogy ő másfél milliót keres, vagy csak havi 800 ezret. Aki éjjel nappal ott kötekszik mindenen, de behazudja hogy jóképű gazdag egyetemista párja van, és gyereke. Akik boldog életről hazudoznak, de süt belőlük a gyűlölet és frusztráció. Meg akik hatalmas arccal szórják az igét hogy milyen jó nőként a szingli élet, a férfi csak teher meg 100ból 99 selejt, de közben mégis valami csoda folytán minden kommentükben ott figyel a férfiakat leszólás. Ennyire boldogok egyedül.

Komplett élethazugságokat élnek itt meg sokan, gondolom legalább arra a rövid időre boldog amíg elhiszi amit leír és hazudik.

dec. 9. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!