Szerintetek mennyi kamus lehet itt Gyakorin, aki hazudgál, vagy kitalált sztorikat ír ezen az oldalon?
Meg szerintem a Szexualitás java része kamu. Olvasgatom sokszor és nem akarom elhinni milyen hülyeségek vannak benne, csak azért olvasom, hogy szörnyülködjek. XD Tuti a vágyaikat írják ki, mert egyik-másik kérdés teljesen a valóságtól elrugaszkodott.
Ilyen kérdések, mint "melegek, ti már csábítottatok el heterot, vettetek rá orálra"-ami egy eleve teljesen nonszensz, abszurd kérdés. :DD Tuti vagy valami hormontúltengéses hülyegyerekek, vagy kiéhezett, vén kecskék írják ki ezeket, vagy ilyen perverz incelek.. :DD
Az aktív tagok harmadát, esetleg felét mondanám kamusnak, akik nem kisiparosok ilyen téren. Ezekre a tipik' példa a fizetésük összege, munkahelyükön betöltött pozíció, megtakarításuk összege, autóik és ingatlanaik száma, meg persze az elengedhetetlen: anyanyelvi szinten beszélt nyelvek száma :D Az oldal időközben a frusztráltak gyűjtőhelye lett, akiknek nagyja így, hazudozva/füllentve éli ki magát itt.
(perverzből és nőgyűlölő is ijesztően sok van itt, akik bicskanyitogató stílusban tolják)
#15:
te jó ég.. azért ez nagyon meredek... sajnos, sejtem, tudom, miféle szándéka volt. Szerencsére nem botlottam bele, de tényleg jobb is így. Ijesztő, milyen emberek vannak/lehetnek itt, aztán ki tudja, közülük ki ül le mellénk a buszon, meg van körülöttünk egyéb helyeken :/
#16: szerintem kompenzálnak. Az életben nem vitték sokra, és látják, hogy vannak itt hozzájuk hasonló emberek, akikre szépen rá tudnak szállni, aztán rajtuk adják ki a frusztrációjukat, meg játsszák el a nagymenőt. Itt úgyse lesz következménye, max egy tiltás, meg amúgy sem tudja senki sem bebizonyítani, hogy mi igaz abból, amit előtte állítottak. Ugyanazt átadják másnak online, ami ők kaptak offline.
Valamint... minden degradálás, sértés nélkül, vannak beteg emberek. Én is dolgoztam eggyel, aki felépített egy álomvilágot, amit később valóságként adott tovább, mesélt tovább másoknak. Így "tudtam meg", hogy ő egy "szumóharcos", aki milliós tételeket nyer havi szinten, amikor 1x részt vesz ilyeneken, a menő gitárkollekciójáról, amik több tízmilliósak és még sorolhatnám, miket mondott. Szóval ilyenek is lehetnek, sajnos.
Tizensok éve járok fel ide. Attol hogy kozben megtollasodtam, cégeim lettek, stb még a legtobb hobbim ugyanaz. Miert ne csinalnam amit szeretek azert mert van pénzem, és még rugalmasabban tudom beosztani az időm? Te talán szenvedésből vagy itt? Van egy egyetemi tanár vénám, és itt élem ki további oktatási ingereimet. Akkor is ha 20k, akkor is ha 320k a napidíjam egyébként.
"De minek kamuznak egy anonim oldalon?? Önmagukat akarják becsapni, vagy a másikat?"
Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegőbe, Pelikán.
Jaj amúgy ezt sosem értettem, hogy aki gazdag az nem itt lóg. Mert hol lóg? A legtöbb embernek tök ugyanolyanok a hétköznapjai, anyagi helyzettől függetlenül, ha befejezte a munkát, ami legyen akár alkalmazotti, legyen vállalkozás, utána otthon döglik. Attól még, mert azt látjátok influencerek videóiban, hogy hétfőtől vasárnapig a seggükön pörögnek, még az ő valóságuk sem teljesen ez. Akinek több 10 millió forint van a számláján, az sem azt csinálja, hogy leteszi a munkát aztán elmegy valahova mindenképp pénzt szórni. Ők is ugyanúgy otthon bsszák el a legtöbb időt, csak ki ezzel, ki azzal.
Nem ismerek sok gazdag embert, csak egyet, neki az összvagyona ingatlanokkal meg mindennel együtt 500 millió vagy még több körül van, szóval talán hívhatjuk sikeres, gazdag embernek. Tudjátok mivel tölti a szabadideje nagy részét?
1. Facebookon osztja az észt.
2. World of Tanksozik.
Na, ennyi erővel akár itt is kommentelgethetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!