Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kedves arcú emberek általába...

A kedves arcú emberek általában tényleg kevesebbek, mint azok, akiknek szigorú tekintetük van?

Figyelt kérdés

Például: Ella Freya, holland model:

[link]

Neki olyan kedves arca van, feltételezem, hogy jó ember.

2024. febr. 2. 16:31
A kérdező szavazást indított:
A kedves arcú emberek általában kedvesebbek.
Nincs összefüggés a kedves arc és a kedvesség között.
18 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám, hogy nem feltétlenül van összefüggés a kettő között. Azért van, akiről ordít a megkeseredettség és a rosszindulat.

Én viszont tök kedves és önzetlen vagyok - tényleg! :D - és mégis, első látásra azt hiszik rólam az emberek, hogy gonosz, szemét vagyok. Sokan vallották már ezt be, ezért tudom. :)

2024. febr. 2. 16:40
 2/20 anonim ***** válasza:
59%
Valaki egyaltalan megnezi masnak az arcat? MIndenki telozik metron buszon meg utcan is probal kerulgetni embereket. felreertes ne essek, telo jo google maps meg fotok meg messenger oke, de ez tulzas mar.
2024. febr. 2. 16:43
 3/20 A kérdező kommentje:

Van egy pizzéria, ahol ma is voltam. Nem sűrűn járok oda, szóval csoda, hogy ma bementem. Az egyik oka ennek az, hogy a pultos csajnak olyan szigorú tekintete van, mint egy gonosz tanárnőnek, akitől félnek a diákok.

Persze, tudom, hogy vannak kivételek - ahogy mondják: a zord külső mögött érző belső van - de meg merem kockáztatni, hogy az arc több esetben is tükrözi a belsőt.

2024. febr. 2. 16:53
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
#3 Lehet, én sem zártam ezt ki. Csak mondom, hogy vannak kivételek. :) Sokszor lehet, hogy a gondterheltség ül ki az ember arcára és ezt látják az emberek gorombaságnak.
2024. febr. 2. 16:57
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Például a pszichopaták egyik tulajdonsága közé tartozik, hogy másokkal kedvesek, mosolygósak , vidám tekintetük van...
2024. febr. 2. 17:00
 6/20 anonim ***** válasza:
Rólam mindig azt hitték beképzelt vagyok, és nem túl kedves az arcom alapján.
2024. febr. 2. 17:08
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

Na mar megint jonnek a pszichopatak.

Valaki irjon mar valamit a narcisztikus emberekrol, ezek valahogy mindig elojonnek az elmult 1 evben.

2024. febr. 2. 17:09
 8/20 anonim ***** válasza:
#7 Na neked például mi a problémád? :)
2024. febr. 2. 17:13
 9/20 anonim ***** válasza:

Holland modell 🤣

Egyébként szerintem de. A negatív lelki hullámok kiülnek az arcra és idővel elcsúfítják azt. Nézd meg bármelyik magyar politikusnőt, 5 évvel a reflektorfénybe kerülésük után mind gonosz szipirtyónak néz ki, az is aki előtte jó csaj volt.

2024. febr. 2. 17:34
 10/20 anonim ***** válasza:
#9 Lelki hullámok. :) Miben és mekkora hullámot tud verni egy lélek? És legfőképp: hogyan?
2024. febr. 2. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!