A kedves arcú emberek általában tényleg kevesebbek, mint azok, akiknek szigorú tekintetük van?
Például: Ella Freya, holland model:
Neki olyan kedves arca van, feltételezem, hogy jó ember.
Én azt mondanám, hogy nem feltétlenül van összefüggés a kettő között. Azért van, akiről ordít a megkeseredettség és a rosszindulat.
Én viszont tök kedves és önzetlen vagyok - tényleg! :D - és mégis, első látásra azt hiszik rólam az emberek, hogy gonosz, szemét vagyok. Sokan vallották már ezt be, ezért tudom. :)
Van egy pizzéria, ahol ma is voltam. Nem sűrűn járok oda, szóval csoda, hogy ma bementem. Az egyik oka ennek az, hogy a pultos csajnak olyan szigorú tekintete van, mint egy gonosz tanárnőnek, akitől félnek a diákok.
Persze, tudom, hogy vannak kivételek - ahogy mondják: a zord külső mögött érző belső van - de meg merem kockáztatni, hogy az arc több esetben is tükrözi a belsőt.
Na mar megint jonnek a pszichopatak.
Valaki irjon mar valamit a narcisztikus emberekrol, ezek valahogy mindig elojonnek az elmult 1 evben.
Holland modell 🤣
Egyébként szerintem de. A negatív lelki hullámok kiülnek az arcra és idővel elcsúfítják azt. Nézd meg bármelyik magyar politikusnőt, 5 évvel a reflektorfénybe kerülésük után mind gonosz szipirtyónak néz ki, az is aki előtte jó csaj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!