Ez csak szerintem helytelen?
Egyik barátnőmmel elkezdtünk dolgozni egy takarító cégnél, a főnököm Jehova Tanúja ( azért ide írom, mert a vallás rovatban nem akarok Tanu hozzaszolast, mert elfoguktak), nemrég jött egy ukrán lány, azt mondta a főnöknek , hogy ő is Tanu, és azóta teljesen kivetelezik vele!
Öt hamarabb kifizeti, neki megengedi ,hogy ne jöjjön be dolgozni ,mert lány érzelmileg kimerült..a többi kolléga is kívan merülve de őt ez nem érdekli!
Ez így korrekt? A viselkedése?
Hogy nem tudja elkülöníteni a vallást és a munkahelyét?
Diszkrimináció, ami hivatalosan tilos. Nyilván nem helyes.
A kérdésből az nem derül ki, h amúgy te ki vagy fizetve rendesen? Meg tudod csinálni a munkát?
Ha igen:
akkor szard le. Minden munkahelyen van kivételezett ember, legalábbis én még nem is hallottam olyanról, ahol ne lett volna.
Ha nem:
akkor meg ne dolgozz neki. Ilyen egyszerű.
A havi fizetést ami jár azt megkapom, szakadsagpenzt tavaly decemberben kellett volna megkapnom, én meg két kolléga nem kapta meg, de O az első volt, holott szoltam szükségem van a pénzre, remélem februárban kifizet...
Tudod nem az a baj kivetelezik, hanem az ,hogy a vallás miatt, mindneki szemét szúrja ,csak nem mer senki szólni...
#2: „...szakadsagpenzt tavaly decemberben kellett volna megkapnom”
Az meg micsodért jár??? Minél szakadtabb vagy annál többet fizetnek vagy hogy? 😂
Nem helyes semmilyen megkülönböztetés.
Nem feltétlen vallás miatt, több ismerősömtől is hallottam, hogy az ukránokkal kivételeznek a munkahelyen, anyukám már az orosz-ukrán konfliktus előtt panaszkodott erre.
Szerintem sem, és nagyon feltűnően csinálja, és ez szemet szúr..
Igen ezt mostmár én is tapasztalom , csak így nyílik fel a szemük, hogy ők bármit megtehetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!