Itt a Gyíkon sokan még ha egyet is értenek azzal aki ír valamit,csak azért pontozzák le,hogy Ők több pontot kapjanak?Ki dönti el,hogy mi helyes és helytelen?És mi a nyeremény?Ha az én gyertyámat elfújják attól az övék nem, fog jobban világtani!
Én sem foglalkoztam sokáig a pontokkal, azt sem tudtam hogyan működik.
Nemrég figyeltem fel rá.
Ma nevettem, hogy egy kérdésre én írtam kb. 4 jó választ (mivel tájékozott vagyok a témában) és további kb. 4 ostoba válasz jött, mégis az enyémek voltak a végén pirosak.
Nem is igazán tudom hogy működik sőt, leírva sem találtam erre információt!
Igazán szerintem többféle motiváció van.
Az a véleményem, hogy vannak azok az emberek akikről te beszélsz. Aztán vannak az álszent husángok, akik mondjuk már a kérdezőt felnégyelnék mert merészelt olyat kérdezni, ami egyébként valós cselekedetként megbotránkoztató lenne (pl. a napokban volt egy csimpánzlumbálásos kérdés).
Ha megmondod nekik, hogy a kérdező lehet csak egy 12 éves, és nem is tudja mit jelent ez, sz@rrá pirosoznak.
Egy szinttel lejjebb vannak az érzelmi pontozók. Ők az alapján pontoznak, hogy szimpatikus-e a stílusod, a mondanivalód vagy nem.
Aztán még lejjebb azok, akik csak politikai nézet alapján pontoznak le. Beskatulyáznak az ellentáborba a “ti” címke alá, akármit mondasz utána -> piros.
A tápláléklánc majdnem legalja az egysejtű, aki baromságot ír, megcáfolod forrással, bosszúból lepontoz.
A legalja a lepontozóbarom. Ő lepontoz mindenki amikor feljön. Tulajdonképpen azért jön föl, hogy levezesse a frusztrációját a bepállott ülepe, a gombás hónalja vagy tudomisén mi miatt.
Besz@rok 😂🤣😁👍
"a bepállott ülepe, a gombás hónalja vagy tudomisén mi miatt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!