Ki hogyan kezeli a kudarcot?
Figyelt kérdés
Pl.megtudod akit te kedveltél O nem kedvelt viszont, csak képmutató volt.
Vagy ha kirúgnak a munkahelyről?
Vagy ha egy munkahelyen ugyanazt a feladatot látod mint a másik és öt jobban megbecsüli, tiszteli a főnök?
2024. jan. 31. 22:17
1/8 anonim válasza:
sajnáltatom magam és olyan dolgokat csinálok amitől jobb kedvem lesz
2/8 anonim válasza:
Rosszul kezelem. Magamba fordulok, begubózom.
3/8 anonim válasza:
Én az azonnali döntések embere vagyok. Semmi önsajnálat, semmi nyűglodes. Kapcsolat lezár, új munkahely keresés. Abszolút nem ragodok ilyen helyzeteken. Mindig előre nézek, hátra már nagyon nagyon ritkán. Maximum nosztalgiabol.
4/8 anonim válasza:
Egyértelműen van egy szomorú/dühös fázis, de utánna hamar le próbálom vonni a tanulságokat és tovább lépek a megszerzett tudással.
5/8 anonim válasza:
Jól kezelem. Amikor nem akart járni velem az általam kiszemelt, akkor kerestem másikat, aki meg szívesen járt velem. Ennyi.
6/8 anonim válasza:
Nehezen, sok ideig agyalok rajta. Pedig tudom, hogy nem kéne.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindegyik válasz hasznos!
2024. febr. 1. 15:45
8/8 anonim válasza:
Sokat fejlődtem ilyen téren (is) az utóbbi időben, azonban még így is megesik, hogy önsajnálatba süppedek egy kudarc után. Pláne, ha sokat tettem bele, időt és energiát értve, és úgy történik ez.
Nem szitkozódom, nem csapkolódom, nem rendezek jelenetet, hanem elvonulok, vagy, ha van rá lehetőségem, kibeszélem magamból. Próbálok nem sokáig agyalni rajta, azonban az nem mindig könnyű. Inkább igyekszem megnézni a miérteket, hogy reális-e újrapróbálkozni és a következő lépés már a szerint történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!