Azok az emberek, főleg nők, akiknek gusztustalan kinövés van az arcukon, orrukon, szemkörnyékén, szájkörnyéken, azok miért nem szedetik le?
Rengeteg ilyet látok, nekem is nőtt egy dudor a homlokomra, de kb 1 hónapot volt ott, mentem is bőrgyógyászhoz és lekapattam vele… se nem volt drága, se nem volt vele semmi gond…
Akinek pl a száján van egy óriási barna kidudororó anyajegy, az miért nem szedeti le?
Az érdekes, az ilyesmi nem szokott csak úgy hirtelen megjelenni, ha meg megjelenik, az nem tetszés meg elfogadás kérdése, hanem egészségügyi, hogy meg kellene nézetni. Azért a hirtelen kinövő cuccok a bőrön akár rosszindulatúak is lehetnek, a bőrrák meg krva gyorsan képez áttéteket.
Akinek kiskorától kezdve ott van, az igazából nem tudom, miért nem szedeti le, meg lehet oldani államiban is. Ismerek pár embert, akik inkább elviselik ha valami ronda de annyira félnek az orvosi beavatkozásoktól, hogy az, hogy ronda, nem elég indok nekik hogy kezeltessék. Pl. nekem volt egy rossz helyre nőtt fogam amit nem hozott helyre a fogszabi, mondták, hogy szájsebész kiműti de nem vittek el. Alig vártam, hogy városba költözzek, ahol volt szájsebészet, egyik első dolgom volt elmenni és kiműttetni, anyám meg jajveszékelt hogy jaaj minek kell piszkálni mikor nem lyukas, nem fáj, ja csak 10+ évig nem mertem mosolyogni miatta. Na hasonló mentalitásra tippelek az ilyen bibircsókokkal is, nem fáj, az meg hogy ronda, nem elég ok a hatalmas szenvedésre, amit a levétele okoz.
Nekem kiskoromban shunt volt/van*** bevezetve a szívemhez. Még ez ma is megvan, de nem működik már.
A homlokomnál van egy fekete pont, amit az érdeklődők állandóan le akarnának szedetni, "mert az nem oda való".
Ha azt a terület megpiszkálnák vagy a shunt-öt (***ami már nem működik, mert betokosodott) kivennék, akkor meghalnék.
Tehát igen: vannak olyan tételek az emberi arcon, amit valóban hagyni kell és nem piszkálni a másikat miatta, "mert nekem nem tetszik" alapon.
Erről beszéltem, sokminden lehet amiről - ismerethiány miatt - az embereknek fogalmuk sincs.
Kérdező által leírt történet elég nehezen hihető, a nők döntő többsége rendkívül stresszel, szorong külseje miatt, folyamatosan tanulmányozva sajátmagát, összehasonlítva másokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!