Azok az emberek, főleg nők, akiknek gusztustalan kinövés van az arcukon, orrukon, szemkörnyékén, szájkörnyéken, azok miért nem szedetik le?
Rengeteg ilyet látok, nekem is nőtt egy dudor a homlokomra, de kb 1 hónapot volt ott, mentem is bőrgyógyászhoz és lekapattam vele… se nem volt drága, se nem volt vele semmi gond…
Akinek pl a száján van egy óriási barna kidudororó anyajegy, az miért nem szedeti le?
És akinek a 30ezer sok pénz?
"Azért magánban leszedetni egy ilyet, sem egy hatalmas összeg én is magánban szedettem le, 3db tízezresem bánta.. inkább, mint hogy szarvam legyen…"
És ha valamit nem lehet leszedetni, vagy olyan következményei lehetnek a leszedetésnek, amiről te nem tudsz, mert nem vagy orvos, akkor mi a helyzet?
A világban rengeteg az ismerethiányos előítéletesség.
Olyan is van, akinek pigmentfoltos az arca, amire nincs igazán megoldás, nem tudhatod hogy milyen típusú bőr-elváltozás áll a háttérben, amire - szerinted, laikusként - "van megoldás", holott vagy nincs, vagy az súlyos következményekkel járhatna.
10: Mindent le lehet szedetni, csak valamit kivágni szabad csak, mert nem a felszínen van. Ezt nem is bőrgyógyász, hanem sebész csinálja.
Valamit meg simán lehet lézerrel, mert csak felszíni elváltozás.
Azon röhögök, hogy ennél a kérdésnél a válaszolók többsége pont úgy viselkedik, mint bármelyik túlsúlyosokról szóló kérdésnél. Hiába, a magyarok kifogáskeresésben és mellébeszélésben világbajnokok. Tudjuk, bizonyára nem lehet leszedetni, ahogy a kövér nők is véletlen pont hormonzavara van, ja és nincs idejük/pénzük.
Egyszerűen a magyarok többsége lusta és igénytelen, nem véletlenül ritka a sportos igényesen felöltözött ember az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!