Azok az emberek, főleg nők, akiknek gusztustalan kinövés van az arcukon, orrukon, szemkörnyékén, szájkörnyéken, azok miért nem szedetik le?
Figyelt kérdés
Rengeteg ilyet látok, nekem is nőtt egy dudor a homlokomra, de kb 1 hónapot volt ott, mentem is bőrgyógyászhoz és lekapattam vele… se nem volt drága, se nem volt vele semmi gond…
Akinek pl a száján van egy óriási barna kidudororó anyajegy, az miért nem szedeti le?
2024. jan. 30. 09:02
1/37 anonim válasza:
Lehet hogy őt nem zavarja. Nekem a nyakamon van egy anyajegy és marhára nem érdekel.
2/37 A kérdező kommentje:
De pl akinek a száján van egy bazinagy és pl nem lehet vele csókolózni, mert ott fityeg az ajkán egy rohadt nagy fityegő anyajegy… nekem ne mondja senki, hogy az nem érdekli a gazdáját…
2024. jan. 30. 09:07
3/37 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Tényleg csúnya és nyisszantással meg lehetne oldani.
4/37 anonim válasza:
Nekem a fülemtől az arcom felé van kb 4 centire, kicsit kiáll, gyűlölöm, de sztk-ba nem megyek, volt már ott ilyen leszedésem és nagyon barbár munkát végeztek, magánra meg nincs pénzem...
5/37 anonim válasza:
Lehet olyan oka, amelyről - ismerethiányból adódóan - ("nem vagy bőrgyógyász") nem tudsz, de ítélkezni könnyű.
6/37 A kérdező kommentje:
Azért magánban leszedetni egy ilyet, sem egy hatalmas összeg én is magánban szedettem le, 3db tízezresem bánta.. inkább, mint hogy szarvam legyen…
2024. jan. 30. 09:28
7/37 anonim válasza:
Én se értem, undorító és igénytelen.
8/37 anonim válasza:
Nem mindenkit zavarnak ilyen apróságok.
9/37 anonim válasza:
Hát én legolcsóbban 50ért találtam, de nekem a 30 is sok
10/37 anonim válasza:
Állítólag van, amit nem szabad leszedetni.:( Vagy nincs rá pénzük.
Ha nem ez a helyzet, akkor én sem értem. Engem nagyon zavar a látványa, undort keltő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!