Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok az emberek, főleg nők,...

Azok az emberek, főleg nők, akiknek gusztustalan kinövés van az arcukon, orrukon, szemkörnyékén, szájkörnyéken, azok miért nem szedetik le?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyet látok, nekem is nőtt egy dudor a homlokomra, de kb 1 hónapot volt ott, mentem is bőrgyógyászhoz és lekapattam vele… se nem volt drága, se nem volt vele semmi gond…

Akinek pl a száján van egy óriási barna kidudororó anyajegy, az miért nem szedeti le?

2024. jan. 30. 09:02
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Igen hallottam, és meg is értem ebben az esetben, mert nem vagyok fogyatékos… nyilván a kérdésem azokra az esetekre vonatkozott, ahol nem áll fent ez az eset és minden gond nélkül eltávolítható…

Mint ahogy le is írtam a személyes példámat, megemlítve, hogy nekem is volt amit minden gond nélkül le lehetett szedni… az, hogy te nem értesz magyart nem az én hiba…

2024. jan. 30. 11:39
 22/37 anonim ***** válasza:
28%

"Szinte kizárt,hogy egy bibircsókot ne lehessen leszedetni. De lehet,hogy teljesen kizárt."

Nem vagy orvos, hogy ezt így kijelenthesd.

2024. jan. 30. 11:42
 23/37 anonim ***** válasza:
40%
22: Akik mind bibircsókkal mászkálnak, azoknak a nagy része igénytelen, nem az a gondja, hogy nem lehet leszedetni.
2024. jan. 30. 11:42
 24/37 anonim ***** válasza:
Nem értem, bibircsókos férfival jobb smárolni, mint bibircsókos nővel?
2024. jan. 30. 11:48
 25/37 A kérdező kommentje:
Bibircsókos pasival nem akarok smárolni, de próbáld ki, aztán mesélj!
2024. jan. 30. 11:49
 26/37 anonim ***** válasza:
72%
Ja, csak nem értem, miért rosszabb nőknél. Az igénytelenségnek nincs neme. Ha szarszag van a villamoson, nem undorodom kevésbé, ha egy férfi szarta össze magát.
2024. jan. 30. 11:55
 27/37 anonim ***** válasza:
59%
Azt nem értem miért foglalkoztok más testével? Ha neked nem tetszik, akkor ne nézz rá. Nem kell vele összejönni és smárolni se. Általában akik másokkal ilyen szinten foglalkoznak, azoknak sajátmagukkal is bajuk van és nem tudják sajátmagukat sem elfogadni. Inkább ezzel kellene foglalkozni..
2024. jan. 30. 11:56
 28/37 A kérdező kommentje:

Hát nem is tudnám elfogadni magam egy lifegő bibírcsókkal a számon, már bocs… de rohadt nagy különbség van mások elfogadása es aközt, ha zavar valami valakiben…

Jöhetsz itt ezzel a PC maszlaggal, de sosem lesz szivárvány világ ahol senkinek semmi baja nem lesz a másikkal.

2024. jan. 30. 11:59
 29/37 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem idegesítő. Pláne,ha alapból csinos a nő. És hogy miért inkább nőnél rossz? Mert ők sminkelnek. Rohadt undorító egy kirúzsozott száj felett egy alapozós duzzadó bibircsók.
2024. jan. 30. 12:01
 30/37 A kérdező kommentje:

Amúgy akkor leírom a sztorit, tinderen ismerkedem egy csajjal, és képeken semmi… nem retusált csak az utóbbi 2 évben nőtt oda és álítólag 3 évesek a fotók…

Mondom ok…

Élőben meg egy hatalmas… HATALMAS bibírcsók lifeg a felső ajkán…

Amúgy jól szituált csajszi, egy amg mercivel érkezett a találka helyre…

Kérdeztem tőle, hogy mi az az ajkán,

Nem tudja!!!!

Még nem is látta orvos… mert őt nem zavarja… biztos mert “elfogadja magát”…

De nyugodjak meg nem fertőzött még meg senkit…

Kérdeztem miért nem szedeti le…

Azt mondta, mert őt nem zavarja…

Na innen jött a kérdés…

Nem zavarja, hogy egy undorító barna lifegő kinövés van a felső ajkán!!! Wtf…

Hát engem meg rohadtul zavar.

És még ki volt akadva, hogy azt mondtam neki, vagy elmegy dokihoz, vagy felejtsen el… szerinte érzéketlen vagyok…

2024. jan. 30. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!