Nőkhöz szól a kérdésem, mi volt a legmegalázóbb helyzet amibe egy másik nő hozott titeket?
9, 10: ezt így a karosszékből könnyű írni, ennyi év után, én is ezt tenném már.
Tudjátok vannak olyanok hogy zsarnokok, meg nárcisztikus személyiségek, meg szociopaták. Kérdezgetik a megvert nőket, hogy de miért nem hagytad ott az első pofon után? ÉS a 10. után miért nem? Vagy amikor egy zsarnok egy egész ország fölött uralkodik.. az elején még lépni lehetne de akkor gyáva az ember, vagy bemagyarázza magának h jó ez így neki.. később meg már nem tud kilépni, ez volt velem is (meg amúgy a kollégáimat fölött is zsarnokoskodott)
Végül az élet amúgy megoldotta a dolgot, a covid idején én már nem voltam ott, de mesélték, hogy a nő kitalálta hogy a covid az csak kamu és kötelezte a bejárásra az egész csapatot. Elkapta végül a covidot és majdnem belehalt. Elvileg 2 hónapig tartott mire felépült, és utána elment valahova külföldre meditálni, felmondott és azóta se látták.
Szóval úgy tűnik az élet végül megoldja ezeket a dolgokat, előbb, utóbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!