Csak én vagyok így ezzel? (gyerekek)
Figyelt kérdés
Lassan rá kell jönnöm, hogy rühellem a gyerekeket...nekem szerencsére nincs, 30-as éveim elején járok és meg vagyok nősűlve. A családban van pár gyerekes pár, pont egy ilyen kétgyerekes -3 és 7- éves párral és a több szingli családtaggal voltunk összeűlve valamelyik este, kártyáztunk, rendeltünk kaját stb. ami engem zavart az a gyerek zaj, hírtelen visítások (miért szeretnek a gyerekek torkuk szakadtán visítani?) nyugodtan kártyárgatunk erre belém teszik a frászt egy hírtelen visítással, ti is vagytok így ezzel vagy csak én vagyok ilyen gyerekellenes?! Engem kínozni lehetne azzal, ha egy napot el kellene töltenem egy játszótéren.
Ami fura, hogy engem kifejezetten kedvelnek a gyerekek, pedig semmi okuk nincs erre.
2024. jan. 29. 21:46
21/22 Metionin válasza:
Abban mi a fikázás, hogy a kérdező azt írta, hangosak? Egy felnőtt rokon is lehet idegesítő, hadd döntse már el mindenki magának, hogy melyik rokonát szeretné látni és melyiket nem, akár kiskorú akár nem. Kivannak az emberek ezzel a rokon hülyeséggel, mintha az, hogy valakivel van valami közös ősünk, már egyből tutira jó arc és szeretetteljes cuki ember lenne és kötelező lenne szeretni. Ugyanolyan joga van bárkinek elkerülni a felnőtt idegesítő nagybácsit mint a nagybácsi kiskorú idegesítő gyerekét. Ha valaki közli, hogy nem megy a családi banzájra, mert a 35 éves Jóska irritáló akkor hát oké majd jön máskor amikor a Jóska nincs itt, de ha nem jön, mert a kis Lajoska irritáló akkor fúúj, mert Lajoska gyerek. Az nem kapcsolatmegszakítás ha nem mész olyan programokra, ahol úgysem éreznéd jól magad, mert egy vagy több rokon zavarna. Mész akkor amikor azok nincsenek ott, ez lenne a normális, nem magadra erőszakolni azt akit a hátad közepére se kívánsz.
22/22 anonim válasza:
Ez hányadik oldal a gyerektelenek könyvében? Nagyon bölcs gondolatok. Igazi felnőtt viselkedés. Majd légyszi még írj mert tanulni szeretnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!