Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én vagyok így ezzel?...

Csak én vagyok így ezzel? (gyerekek)

Figyelt kérdés

Lassan rá kell jönnöm, hogy rühellem a gyerekeket...nekem szerencsére nincs, 30-as éveim elején járok és meg vagyok nősűlve. A családban van pár gyerekes pár, pont egy ilyen kétgyerekes -3 és 7- éves párral és a több szingli családtaggal voltunk összeűlve valamelyik este, kártyáztunk, rendeltünk kaját stb. ami engem zavart az a gyerek zaj, hírtelen visítások (miért szeretnek a gyerekek torkuk szakadtán visítani?) nyugodtan kártyárgatunk erre belém teszik a frászt egy hírtelen visítással, ti is vagytok így ezzel vagy csak én vagyok ilyen gyerekellenes?! Engem kínozni lehetne azzal, ha egy napot el kellene töltenem egy játszótéren.

Ami fura, hogy engem kifejezetten kedvelnek a gyerekek, pedig semmi okuk nincs erre.

2024. jan. 29. 21:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes dolog ez. Engem a saját gyerekem születése előtt idegesítettek a gyerekek, és a születése után is idegesítettek más gyerekek. Ő soha (amúgy jólnevelt volt, aranyos, most is az, igaz, már 28 éves). De attól, hogy anya lettem, alapvetően nem lettem gyerekszerető (mások gyerekeinek vonatkozásában).
2024. jan. 30. 10:10
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
Én sem lettem gyerekszerető anyaként se. De nem mondanék olyat,hogy rühellem őket.
2024. jan. 30. 10:40
 13/22 Metionin ***** válasza:
84%
Hasonlóan vagyok, bár nem magukat a gyerekeket rühellem, hanem sok velük kapcsolatos dolgot, főleg zajt. Gyerekellenes sem vagyok, tőlem mindenki annyit szül amennyit akar, csak nekem ne kelljen foglalkozni velük meg ne turkáljanak a méhemben, ne tukmálják. Igazából már gyerekként sem szerettem a gyerekeket, ahogy pedig felnőttem, minden évvel egyre szerencsésebbnek érzem magam, hogy nincs. Hálás vagyok, hogy olyan korba születtem, ahol a gyerekvállalás választható és sajnálom azokat, akik bármilyen oknál fogva belekényszerültek.
2024. jan. 30. 13:33
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
A saját családja bakker..nem belekényszerült. A gyerekek a rokonai...mekkora patkány ember lehet..
2024. jan. 30. 17:47
 15/22 Metionin ***** válasza:
100%

14. Olvasd el újra, azokat sajnálom, akik a gyerekvállalásba kényszerültek bele. A kérdező nem vállalt gyereket.

A rokon gyerekek meg olyanok, hogy mérlegelni kell, fontos-e a rokon annyira, hogy elviseljük a gyerekeit vagy nem. Utóbbi esetben nem kell velük olyan programokon találkozni, ahova viszik a gyerekeiket is. Ha meg igen, akkor el kell fogadni a gyerekkel járó kellemetlenséget.

2024. jan. 30. 18:28
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Hát gratulálok,hogy oda jutottunk,hogy a saját rokonait utasitja el egy gyerektelen,a saját családtagját,aki szereti őt. Mindezt azért mert hangoskodott. Hányni kell az ilyenektől. Az összes gyerektelen ilyen agresszív nyomorék. Kutyát nem érdekelné,hogy nem alkalmasak gyereket csinálni,ha nem lennének gonoszak.
2024. jan. 30. 20:33
 17/22 Metionin ***** válasza:
72%
16. Ja, baromi nagy gonoszság nem szopatni magad olyasmivel, amihez nincs kedved és nem te csináltad. Pont hogy nem agresszív elkerülni azt, amit nem szeretsz. Ha te nem szereted a lovakat és ezért nem mész lovas programra a rokonoddal, akkor agresszív vagy és gonosz? :D
2024. jan. 30. 20:57
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
A gyerekek nem lovak,hanem vele egyenjogú emberek és a kérdező családtagjai,akik szeretik őt. És egy családi összejövetelen volt mindez. De igaz,szakítsa inkább meg a kapcsolatot a családjával,tök jó ötlet :)) ez egy ilyen jo kis gyerektelen megoldás,hiszen azok aztán értenek az élethez :D nyomorééékok.
2024. jan. 30. 21:07
 19/22 Metionin ***** válasza:
100%
Az ismeretlenül nyomorékozók aztán értenek az élethez, főleg hogy értőolvasás nuku :D
2024. jan. 30. 21:15
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
A nyomorék egy nagyon enyhe szó arra,aki a kiskorú hozzátartozóit a neten fikázza a hátuk mögött.
2024. jan. 30. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!