Milyen nevet választanál magadnak, ha valamiért ellenkező neművé változnál és nevet kéne magadnak választani?
Figyelt kérdés
Remélem, nem kell magyarázni, hogy teljesen elméleti a kérdés... :D Tehát csak a névválasztás a lényeg, nem az, hogy "mit tennél, ha ellenkező neművé változnál", stb. :)jan. 28. 19:53
12/21 anonim válasza:
Daniella vagy Edina.
Viszont remélem, nálam ez nem csak elméleti kérdés lesz pár éven belül.
15/21 anonim válasza:
Mindenki az marad, ami a megfogantatáskor lett: lány, vagy fiú.
Szabhattatja magát akárhogy, a genetika megváltoztathatatlan.
Akár Vizeskeancsó nevet is adhat magának, bármit.
16/21 A kérdező kommentje:
15: Nem a transzneműségről szól a kérdés, semmi köze hozzá. Csak a névről szól. Mondjuk egyik nap egy másik dimenzióban ébredsz, ahol ellenkező nemű vagy. Vagy egy varázsló átváltoztat. Mit tudom én. Érted, elméleti.
máj. 11. 15:03
17/21 anonim válasza:
Ha pasi lennék olyasmi nevet választanék, hogy Denis vagy Martin, talán Nolen vagy Norisz.
Egyszerűeket rövideket es amik külföldre is jók, nem ékezetesek, nincsenek benne gy ty lágyhangok, stb.
18/21 anonim válasza:
Tök jó kérdés! :)
Ezen még sosem gondolkodtam. Majd megálmodom.
20/21 anonim válasza:
Balázs lettem volna, ha fiúnak születek, de tetszik a Norbert, Krisztián név is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!