Valamiért úgy alakul, hogy a 8 éves kisfiadnak este a papnál vagy a drag queen-nél kell aludnia. Melyiket választanád inkább és miért?
A DQ-t. Pedó drag queen-ről még nem hallottam, pap kb. naponta bukik le molesztálással valamelyik országban.
Meg szerintem a Drag Queen-nél jobban érezné magát. Úgy képzelem el, hogy így fel van díszítve a ház, rendelnek pizzát, aztán Lady Gagára táncolnak. Papnál mi lenne? Bibliaolvasás és a gyerek ijesztgetése az ördöggel? Esetleg szélsőjobbos propaganda a TV-ben?
A Dragek csak ocsmányak de legalább nem pedofilok.
Na de bezzeg a szenyty kejesztyény papjaink, hm hm :)
Bár nem írtad, milyen pap, de gondolom, katolikus lenne a példában szereplő. Na, akkor kinél hagynám a gyerekem?
1: egy olyan embernél, aki az átlagostól eltérő, de azt felvállaló szexuális élettel bír.
2: egy olyan embernél, akinek napi probléma elnyomni magában minden szexuális ingert, és úgy tenni, mintha ezek nem léteznének.
Szerintem az első az egészségesebb. Meg valahogy a hírek is inkább a papi pedofíliáról szoktak szólni, úgyhogy már csak statisztikai alapon is nagyobb veszélyben lenne a gyerek a pap mellett.
Mondom ezt úgy, hogy egyébként bizonyos mértékben hívő vagyok, és amelyik papot lehet, azt akár még tisztelem is. Bár, az utolsó ilyen (Hodász András) éppen most lépett ki...
Papnál. Attól, hogy vannak pedofil papok, még nem jelenti azt, hogy mind az, vagy akár csak a többségük is. A drag queenek viszont valamiért gyerekek előtt szeretik kiélni a fétisüket, ami gyanúra ad okot. De ha nem molesztálnák a gyereket, akkor is rossz hatással lennének rá már a megjelenésük miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!