Humoros, amikor az általánosítás ellen visítozó libtardok kollektíven pedofilozzák a papokat.
2022. nov. 11. 17:47
12/19 anonim válasza:
Amelyiket ismerem. Pap meg nincs az ismerőseim között, szóval drag queen. Hétköznap full átlagos a pali.
2022. nov. 11. 18:29
13/19 anonim válasza:
Egyértelműen a pap, pedig nem vagyok vallásos, pedig 12 évig katolikus iskolába jártam, egyetlen pap se közeledett soha felénk, nyilván kevés % aki pedo
2022. nov. 11. 20:37
14/19 anonim válasza:
Papnál egyértelműen. A DG-nek beteg emberek.
2022. nov. 12. 08:38
15/19 anonim válasza:
Én egyértelműen annál, amelyiket ismerem ill. jobban ismerem. Elég jól ahhoz, hogy rábízzam a gyereket. Nem is értem, hogy mi alapján ítélnek az emberek pusztán abból a tulajdonságból, hogy pap vagy DQ valaki úgy, hogy nem ismerik az illetőt. Ennyi erővel azt is lehetne kérdezni, hogy szőke hosszú hajú vagy punk férfinál hagynám-e.
Szóval szerintem a konkrét személy személyisége kellene a döntő legyen.
2022. nov. 12. 11:51
16/19 anonim válasza:
#15: "Nem is értem, hogy mi alapján ítélnek az emberek pusztán abból a tulajdonságból, hogy pap vagy DQ valaki úgy, hogy nem ismerik az illetőt."
Lehet, hogy igazad van, de én nem is akarnék megismerkedni egy drag queennel, hiszen láthatóan komoly mentális problémákkal és devianciával küzd.
2022. nov. 12. 18:42
17/19 anonim válasza:
16, tehát te csak egészséges emberekkel vagy hajlandó megismerkedni?:D Le merném fogadni, hogy a női ismerőseid egy legalább 10%-a szorongással (azaz mentális problémával) küzd, akár pszichoterápiára is jár, esetleg antidepresszánst szed. Őket miért tartod meg?:D
2022. nov. 13. 13:49
18/19 anonim válasza:
#17: Mert aki nem büszke a mentális betegségére, hanem tudja, hogy ez egy baj, amivel együtt kell élni, azzal semmi baj nincs. Azzal van a baj, aki ezt normalitásnak állítja be, és kérkedik vele.
2022. nov. 13. 13:57
19/19 anonim válasza:
“este a papnál vagy a drag queen-nél kell aludnia.”
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!