Az extrém külső általában valaminek a kompenzálása?
Figyelt kérdés
Én gyerekkoromban sokat voltam a nagyszüleim közt és valahogy azt a stílust vettem normálisnak, amit ők képviseltek. Férfiaknak rövid haj, borotvált arc, ilyen tetoválás meg piercing nem és sportolni, nem elhízni. Amikor ők voltak fiatalok nagyjából mindenki ilyen volt, de ma annyi furcsa külsejű ember van (nyakig tetovált, orrkarikás, színes hajú, stb) és nem igazán értem a miértjét. Szerintem ma sem az értelmiségiek körében nagyon elterjedt.jan. 28. 13:06
11/11 anonim válasza:
Egyfajta önkifejezés, és azért néznek ki úgy, ahogy, mert nekik így tetszik. Nem minden, a szokványostól kicsit is eltérő dolog történik kompenzálás miatt. Arra is van példa, illetve mostanság talán divat is valamelyest, de a legtöbb embernek azért "extrém" a külseje, mert ő így érzi jól magát, neki ez tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!