Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Eddig ki tett hozzá legtöbbet...

Eddig ki tett hozzá legtöbbet az életetekhez?

Figyelt kérdés
Értelmezése: akitől a legtöbbet tanultatok, akinek a köpönyegéből kibújtatok, akinek máig tartó hatása van stb.
2024. jan. 28. 13:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem inkább a kapcsolat csaladmint a pénz. Ez is azzal kezdödött hogy vagy a kapcsolat meet nem birja ha kijárkálok, vagy külföld. Ez nem az hogy mások alá pozicionálom magam, hanem más nekem a fontossagi sorrend mint másoknak. Akit szeretek az a legfontosabb.
2024. jan. 28. 17:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen, irtad, h megerte...
2024. jan. 28. 17:13
 13/19 anonim ***** válasza:

Azt még bennem nem változtatta meg senki hogy inkább a pénz vagy a párod?

Na ez meg a családom "átka". Írtam gazdag családbol vagyok. Ja csak anyám jóformàn verve nevelr fel,a szülői őrületig zajló veszekedések teljesen normális megszokottak voltak, azt hittem hangosan szokás beszélni is, és úgy érettségi körül szétnézve a szép nagy házunkban és a családban megfogalmazódott bennem az hogy mit èr a pénz? Nekem ez így nem kell.

Ezt még nem volt pasi aki meg tudta volna bennem változtatni sajnos. Nem tudok a pénzbe szerelmes lenni.

2024. jan. 28. 17:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Bocsi, visszaolvasva tenyleg igy ertheto. De, ugy gondolom, h nem mindegy, h kiert aldozol fel mindent.

Azert idorol-idore lathato, h ki mit "aldoz" a masikert.

Felrertheto, de nekem a penz egyaltalan nem fontos. Viszont, h ugy erzem, h a masik kevesebbet tol a kapcsolatba, akkor maskor en is meggondolom, h miben alkalmazkodjak.

2024. jan. 28. 17:30
 15/19 anonim ***** válasza:
De ha azt nezzuk azota se takaritok hanem a diplomával dolgozom. Valójában ő engem épített azzal hogy én érte épultem. Nem drogokba vitt bele nem lefelé húzott.
2024. jan. 28. 17:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Először az volt a baja hogy alig keresek, aztán meg az hogy már meg többet keresek mint ő. Van sapka nincs sapka.

Úgy akkor tidatosult az bennem hogy valójában nem ez nem az nem amaz a baj, hanem egyszerűen csak nem szeret. Az a baj. És ő nem is tud szeretni. Neki a szeretet szerelem az racionalitás az számolás az hogy minden tervszerű felépített legyen hozza térkèp minden stimmeljen és akoor az neki a kapcsolat szerelem és házasság. Mint most a csokosak. Ha szülök krttőt kapok x milliót akkor y éven belül ez meg az lesz.

Egy "program" az egész. Nem szeretet. Es ha más szinu lesz a haja hizik 5 kulot akkor már ki is fújt, mert ez nem volt terv része.

2024. jan. 28. 17:48
 17/19 anonim ***** válasza:

Akkor rendben van. Ha igy erzed, h csak nyertel ezaltal, akkor az oke👍

Sztem vhol nagyon elbeszeltunk egymas mellett🤭

2024. jan. 28. 17:49
 18/19 anonim ***** válasza:
A Feleségem
2024. jan. 28. 19:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Az orbán adósságot a cenzor minuszt
2024. jan. 28. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!