Nekem már nem megy segítség nélkűl. Tudta mindenki problémám volt kiskoromban és senki nem tett semmit, most meg rakd helyre egyedűl az életed ha tudod. Ez már a vég?
Figyelt kérdés
Már nem akarok haza menni, 1 hete kint alszom. Akik még maradtak a családból elmondják mindenkinek, hogy baj van a fejemmel, én már ezért ki sem megyek a házból, hogy menjek így haza amikor bolondot csinálnak belőle? Meg ez még semmi2023. szept. 10. 09:43
1/12 anonim válasza:
Leírnád hogy mi a problémád?
Egy hete kint alszol és ki sem mész a házból ez egy picit fura.
3/12 A kérdező kommentje:
Előtte nem mentem ki már nem vagyok otthon
2023. szept. 10. 10:07
4/12 anonim válasza:
Ha vannak barátaid, aludj ott, hideg van éjjel.
7/12 anonim válasza:
Én mindig is szerettem volna olyan szuperképességet, hogy egyszerre tudjak otthon lenni és nem otthon lenni.
8/12 anonim válasza:
"Akik még maradtak a családból elmondják mindenkinek, hogy baj van a fejemmel"
Sajnos az írásod alapján azt kell mondjam, h a családnak igaza van.
Szedd össze magad és írd le szépen, h mi a probléma. Így nem fogsz segítséget vagy iranymutatást kapni, h merre indulj el.
Hány éves vagy? Nő vagy férfi?
9/12 anonim válasza:
Újra egy kérdés, amiből semmi konkrétum nem derül ki, így erre válasz sem lesz. Komoly baj van itt néhány kérdezővel, ha azt se tudja leírni, hogy tulajdonképpen mi a baja.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem irok semmit már
2023. szept. 10. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!