Volt hogy külföldön váratlanul magyar beszédet hallottatok?
Figyelt kérdés
2024. jan. 27. 19:29
21/23 anonim válasza:
A két ország uralkodói többszáz éven át egymás szövetségesei voltak, egymás családjából házasodtak, és közös királyunk is volt Nagy Lajos személyében. Ez egy ezer éves barátság.
22/23 anonim válasza:
Ázsiaba boltokba , hivatalokban, bíróságon, börtönbe. Mindenki azt használja. Több mint 50 ország állampolgáraival voltam egy helyen és szinte mindenki tudott. A magyar az alap nyelv.
23/23 anonim válasza:
USAban elek mar es eddig egyetlen egyszer hallottam magyar beszedet ugy hogy nem szamitottam ra de ez is kb 5 evvel ezelott volt. Egy boltban dolgoztam es a vasarlok egy hazaspar akiket kiszolgaltam azok elkezdtek magyarul beszelgetni egymassal. Kicsit beszeltem en is veluk.
Termeszetesen Ausztriaban is hallottam magyarokat de ott eleve sok a magyar. Egy bécsi étteremben kerdeztek hogy honnan jottunk es mondtuk hogy magyarok vagyunk, rogton jott a magyar felszolgalo az asztalunkhoz. Bemetunk egy muzeumba es ott is hallottam magyarokat beszelgetni.
Reptereken is lehet hallani magyarokat bar ez sem meglepo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!