Volt hogy külföldön váratlanul magyar beszédet hallottatok?

Mindenhol, ahol jártam eddig, hallottam magyar szót legalább egyszer.
A legviccesebb Milánóban volt, emberünk tökéletes olasszal megvette a fagyit az utcai árustól, ahol én is sorban álltam, majd elkezdett hessegetni egy darazsat, a gombóc pedig kipottyant a tölcsérből, és az utca kövén landolt. Számítottam a káromkodásra, csak arra nem, hogy úgy fog hangzani, hogy a "k...a Isten f...t beléd, rühes darázsg..i". Vettem neki egy másik fagyit, mikor én következtem.
A másik nagyon emlékezetes: Koppenhága, vasútállomás, messziről megcsapta a fülem a k...a szó. Mondom lehet, hogy lengyelek, de nem, közelebb érve már kivehető volt, hogy "mindenkivel írogatsz, te büdös k...a", elég durva veszekedés volt, többen nézték, pedig gondolom, nem értették, csak várták, hogy kell-e hívni rendőrt - de ami miatt emlékezetes számomra, hogy egy teljesen random lány elsétálva mellettük annyit sziszegett oda a párnak, hogy "viselkedjetek már, titeket néz mindenki, szégyent hoztok ránk", így, magyarul.

Sokszor
Nagyon távoli helyeken is
Dominika Izland Mexikó
Milánó, Berlin, Madrid

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!