Mi a véleményetek egy olyan emberről, aki képes
leüríteni a milliós bankszámláját?
Figyelt kérdés
Hazajött külföldről, elvégezte kint az egyetemet, dolgozott is mellette, úgyhogy viszonylag sok pénzzel tért haza, nagyjából 3-4 millió Ft-tal. Ahelyett, hogy diplomásként elkezdett volna Budapesten munkát keresni, inkább felélte a félretett pénzt, bulizott, szórakozott, egy percet nem dolgozott, és kb 6 hónap alatt szinte teljesen lenullázta magát. Mindezt úgy, hogy lakbért sem kell fizetnie, mert saját lakása van. Most, hogy szinte elfogyott a pénz, inkább visszamegy külföldre, mert szerinte Magyarországon nem lehet jó pénzt keresni. 25 éves.
Oké, de ugyanez elmondható a dohányosokról, alkoholistákról, albérletben lakókról..stb
Mind kidobott pénz az ablakon, aminek az összegét havi szinten megkeresik.
jan. 27. 08:31
22/30 anonim válasza:
Azok függők. Az más téma. A pótszereknek oka van leginkább depresszió a háttere.
jan. 27. 08:48
23/30 anonim válasza:
#14 egyrészt van milliós megtakarításom, telkem és ingatlanom is, csak nem iszom meg drogozom el, mint valami proli, aki életében először lát pénzt és nem tud vele mit kezdeni :D Másrészt tehetős pasikkal is szoktam ismerkedni, de soha nem ez alapján mentem bele kapcsolatba. Pl. a legutóbbi ilyen gazdag pasival pont azért nem, mert 30 felett is minden héten bulizik, iszik, cuccozik. Most ilyen emberrel járjak és tervezzek családot pár éven belül? Csak azért, mert pénzes? Kösz nem…vagy pl. volt olyan is, akinek szerintem közel milliárdos vagyona lehetett és azt ecsetelgette, milyen adócsalásokból gazdagodott meg. Na most ilyen fasziban is férjjelöltet lássak? Szerinted aki munka terén gátlástalan, az a magánéletben nem az? Biztos van rengeteg 80-as IQ-jú nő, aki ugrana erre, csak mert gazdag, hát én nem. Úgyhogy ne nevezz álszentnek, mert nem is ismersz.
jan. 27. 09:04
24/30 anonim válasza:
Butuska
jan. 27. 09:27
25/30 anonim válasza:
Az albérlet nem függőség. 🤨😉
jan. 27. 09:29
26/30 anonim válasza:
25 az alberlet megelhetesi koltseg. A kerdes arrol szol hogy vki elb.ssza a felgyűjtött millioit a számlájárol!
jan. 27. 09:45
27/30 anonim válasza:
Szerintem ez most igy 25 evesen egyszer siman belefert, plane hogy van mar sajat lakasa. Ha most vegzett a sulival, akkor mostantol ugyis allando munkaja lesz, ideje is kevesebb lesz mar a penzszorasra.
jan. 27. 16:35
28/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#23 azért nem kell habzószájjal összeveszni itt másokkal. Továbbá, kissé fogalmi zavarokban szenvedsz, az neked a proli, aki külföldi diplomával, saját lakással, és több millió Ft-tal jött haza? El vagy tévedve, nem kicsit. Ez proli szöveg már amúgyis nagyon unalmas, valami újat kitalálhatnátok. 🥱
jan. 27. 16:47
29/30 NTBS válasza:
Ha befektette akkor jó. Különben véleményes.
febr. 2. 10:45
30/30 anonim válasza:
4eske, inkább elkölti magára minthogy egy hozzád hasonló legombolja róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!