Mi a véleményetek egy olyan emberről, aki képes leüríteni a milliós bankszámláját?
Hazajött külföldről, elvégezte kint az egyetemet, dolgozott is mellette, úgyhogy viszonylag sok pénzzel tért haza, nagyjából 3-4 millió Ft-tal. Ahelyett, hogy diplomásként elkezdett volna Budapesten munkát keresni, inkább felélte a félretett pénzt, bulizott, szórakozott, egy percet nem dolgozott, és kb 6 hónap alatt szinte teljesen lenullázta magát. Mindezt úgy, hogy lakbért sem kell fizetnie, mert saját lakása van. Most, hogy szinte elfogyott a pénz, inkább visszamegy külföldre, mert szerinte Magyarországon nem lehet jó pénzt keresni. 25 éves.
Mi a véleményed az ilyenfajta emberről?
Amúgy most őszintén.
Ha valakinek 25 évesen saját lakása van az hova spóroljon meg gyűjtögessen? Persze nem kötelező elszórni a pénzt, de ha elszórja sem történik semmi.
Nem mellesleg valahogy csak összehozta azt a 3-4 milliót, tehát tud dolgozni ha akar.
Ha valaki megtapasztalja, milyen érzés külföldön emberhez méltó fizetést kapni, azt meg tudom érteni, hogy nem vonzza az itthoni éhbérért robotolás.
Az a véleményem, hogy az ő dolga. Mindenki azt csinál a megkeresett pénzével, amit akar. Tavaly én is elköltöttem 1 milliót egy külföldi nyaralásra..és? Ugyan, ettől függetlenül van megtakarításom, van saját lakásom.
Szerintem a kérdés merő irigységből és rosszindulatúságból született. Miért kell a másik anyagi helyzetét a háta mögött kibeszélni?
Egyébként, ha külföldön megkeresi a pénzt, itthon elkölti, azzal mi a probléma? Oké, tehetné egy kicsit félre, mert bármikor beüthet egy plusz kiadás, de könyörgöm, majd a saját bőrén ezt megtapasztalja. Nem az én dolgom.
48:10 töl beszél arrol amikor az évek alatt gyűjtött pénzt kidobják az emberek az ablakon 1 nap alatt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!