Rájöttem, hogy idegesítő vagyok, valaki más is ilyen még itt?
És kioktató is, amitől nagyképűnek tűnök. Én belülről azt hiszem, nem vagyok nagyképű. De lehet, hogy nincs igazam. Nehezen viselem az ostobaságot az az igazság, és ennek hangot is adok, ez talán hiba.
Van itt még más is, aki idegesítő? Ez miben nyilvánul meg? Hogy jöttetek rá? Érdemes tenni ellene?
8: ez így van, ahogy mondod.
9: hát, ezzel még sohasem vádoltak! Mármint azzal, hogy szociopata lennék. Hát sokmindenre csináltam tesztet, erre pont nem. Amúgy, ha szociopata lennék, akkor nem venném ezeket észre magamon, meg nem gondolkoznék, hogy változni kell, nem? Szerintem szociopata meg nárcisztikus nem vagyok, valami más lehet ez. Az empátiát nem “megjátszottam”, hanem szerettem volna empatikus lenni, és nagyon próbálkoztam, de azt is valamennyire intellektuálisan tettem. Most már inkább kérdezek, célom ezzel az, hogy ne tegyek olyat, ami nekik rossz. Plusz egy amit utálnak, és próbálok leszokni: valamit mesélnek az emberek, amin kiakadtak, és próbálom a másik nézőpontját megérteni és magyarázatot adni a viselkedésre. De rájöttem, ezt utálják hallani, és inkább csak panaszkodni akarnak. Hát jó. Én érteni akarom az embereket, nem sírni miattuk. De akkor alkalmazkodom, és inkább nem mondok semmit.
Egyébként raktam inkább mosolyognak nem akadnak ki, meg nem veszik agressziónak. Vagy nem merik mondani 😂 na mindegy.
Ja nem a társadalmi státuszon múlik, mindenféle emberekkel dolgozom, diplomástól az értelmi fogyatékosig, hallottam már én értelmi fogyatékostól is olyat, ami nagyon elgondolkoztatott, és ami miatt tisztelettel nézek rá. Az ostobaság, és nem a butaság vagy a műveletlenség az, amit nem bírok.
Nehezen engedem közel az embereket. Fizikailag és lelkileg is. Nem nagyon szeretem, ha belemásznak az aurámba. Személyes terembe. Fizikailag, és lelkileg se, mint mondtam. Most így online könnyebb beszélni erről.
Asszem kb mindent leírtam.
Ha nem tudsz megérteni valakit, az azért van mert nem tudod megérteni saját magadat.
Ha nem tudsz valakivel együttérezni (empátia), az azért van mert nem tudsz együttérezni saját magaddal.
Ha nem tudsz kapcsolódni másokhoz, az azért van mert nem tudsz kapcsolódni saját magadhoz.
Belőled indul ki minden.
9 vagyok bocsi nem akartalak megvádolni semmivel, írtam is, hogy a szövegből nekem ez jött le amit az egyik ismerősömről tapasztaltam. Nyilván rólad nem alkotnék véleményt ismeretlenül és ahogy reagáltál rá így meg is cáfoltad ezt a hipotézist.
Az a lényeg szerintem, hogy hiteles legyél, ne játszd meg magad. Az említett ismerősöm azért volt csalódás, mert eleinte mást mutatott magáról mint aki valójában.
12
Ez nagyon találó!!!
Mentem magamnak ez elgondolkodtató és mindent megmagyarázó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!