Álmodozás az élet megrontója?
Amikor minden szar
En mar nagyon durva allapotba vagyok az almodozas miatt
Munkahelyen tetszett egy kollega azonos nemuek vagyunk 10 evvel fiatalabb volt nalam
Aztan megszolitottam hogy milyen a munka stb milyen kaja van a bufebe
De sose keresett magatol es ez nagyon rosszul esett
Utana meg elkezdtem mondogatni magamnak hogy ennek semmi ertelme biztos otthon varja a csaja vagy a pasija vagy kapcsolatba van vagy amugy is idosebb vagyok nala lehet hogy korabeliekkel akar ismerkedni vagy csak lanyokkal
Egyebkent meg semmi olyat nem mondtam neki hogy menjunk moziba vagy kirandulni nem akartam hogy valami rosszat gondoljon rolam hogy ki akarok kezdeni vele meg ilyenek
Kb 2x vagy 3x beszeltem vele de csak altalanos dolgokrol milyen a kaja a bufebe meg ilyenek
Kozbe meg hetvegenkent almodoztam rola hogy de jo lenne moziba menni vele meg kirandulni meg megismerni
Aztan munka kozbe is ilyenekrol almodoztam, egyik nap odajott, kerdezett valamit munkaval kapcsolatba es szo szerint meg voltam sertodve hogy megzavar az almodozasomba
Azert ez durva, rola almodozok, odajon es meg vagyok sertodve mert megzavar az almodozasba
Persze segitettem neki amit kerdezett munkaval kapcsolatba
De akkor jottem ra hogy en nem akarok vele lenni, nem akarok moziba menni meg kirandulni vele
En csak almodozni szeretek rola hogy moziba megyunk meg kirandulni
Azert ez tenyleg durva
Es miert nem?
Mert nem akarom elvenni az idejét
Ha pl massal akar lenni vagy mas dolga van csak szanalombol jonne el velem moziba meg kirandulni
Meg azt se akarom hogy valami rosszat gondoljon rolam
Meg igazabol semmi ertelme az egesznek
Elobb-utobb ugyis talalna maganak valakit es vele osszejonne
Bar azert megismerni jo lett volna hogy mit szokott csinalni hetvegen meg ilyenek
Es ami meg a legdurvabb
Hogy en o akartam lenni
Annyira szar az eletem hogy en o akartam lenni
Az o kinezetet, az o munkajat, az o eletet akartam
Mar arra is gondoltam hogy megolom magam es egy masik dimenzioba az o eletet fogom elni megszuletesetol kezdve
Persze ez nem lehetseges, amugy is untam mar a munkat igyhat kileptem
Jobb is hogy nem latom soha tobbet
Szoval el tudnak durvulni az álmodozassal toltott évek
Szerintem, amennyiben nem megy az élet rovására az álmodozás, addig rendben van. Ez alatt olyant értek, hogy mondjuk már szinte álomvilágba kerül az illető, vagy teljesen elfelejt mellette élni, mert olyankor nagyon káros tud lenni. Vagy olyankor is, ha valaki álmodozik valamiről, ami végül össze is jön az életben, minden szuperül alakul, de azért lesz csalódott, mert nem lett annyira jó a gyakorlatban, mint azt elképzelte/ várta volna - jártam már így :D
Én is hajlamos vagyok álmodozni, sőt, néha kimondottan sokat/sokszor, és abszolút nem olyan dolgokról, amik valaha meg is tudnának történni. Sokszor ezek segítenek elaludni, illetve néha -talán- kicsit megküzdési mechanizmus is, amikor nem igazán mennek jól a dolgok az életemben, és kell egy kis elterelés, kis örömforrás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!