Mennyire gáz a helyzetem másokéhoz képest?
Figyelt kérdés
31 éves vagyok, a barátommal még nem élünk együtt. Természetesen gyerekünk sincs, és nem vagyunk házasok sem. Viszont más velem hasonló korú már régen házasságban él, és gyereket nevelnek. Úgy érzem másokhoz képest le vagyok maradva az életben, nem ott tartok, ahol kellene.2024. jan. 21. 16:25
11/11 anonim válasza:
Úgy láttam, rajtam kívül más is felismerte a kérdezőt, csak törölték a választ. Kedves Kérdező, a barátod nyilvánvalóan nem hajlandó elköteleződni. Erre sem itt a Gyakorin, sem máshol nem létezik recept, hiába kérdezed újra meg újra. A kérdés az, van-e benned elég bátorság és erő az újrakezdéshez, mert amire te vágysz, azt tőle nem fogod
megkapni. Ne pocsékolj el több évet az életedből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!