Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire gáz a helyzetem...

Mennyire gáz a helyzetem másokéhoz képest?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok, a barátommal még nem élünk együtt. Természetesen gyerekünk sincs, és nem vagyunk házasok sem. Viszont más velem hasonló korú már régen házasságban él, és gyereket nevelnek. Úgy érzem másokhoz képest le vagyok maradva az életben, nem ott tartok, ahol kellene.
2024. jan. 21. 16:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Olyan nincs, hogy hol KELLENE tartani!
2024. jan. 21. 16:28
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Hűde menjél pszichológushoz, ha ilyen durva szinten nincs önbizalmad!!!
2024. jan. 21. 16:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnél együtt élni, gyerekeket stb.? Akkor ezt a barátoddal kéne megbeszélni. Ne mások miatt, hanem magad miatt.
2024. jan. 21. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ebben nincsenek általános érvényű, mindenkire egyformán érvényes sztenderdek. Mindenkinek más az életútja.

De nem is javaslom, hogy állandóan az összehasonlítgatáson járjon az eszed, csak felőröl lelkileg és semmi értelme.

2024. jan. 21. 16:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

24 évesen beleugrottam egy házasságba, mert körülöttem már mindenki férjhez ment. Egyikünk sem volt alkalmas a házasságra, 4 év múlva elváltunk. Sose azt nézd, mások hogyan élnek, azt nézd, neked mi a jó.

N

2024. jan. 21. 16:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy érzem másokhoz képest le vagyok maradva az életben, nem ott tartok, ahol kellene."

Amikor én gyerekkoromban azzal példálóztam anyámnak, hogy mások mit csináltak, amit nekem nem volt szabad, anyám azzal kérdezett vissza, hogy "ha ő beleugrik a kútba, te is beleugrassz?"

Teljesen mindegy, hogy mások mit csinálnak vagy mit nem, az már régen rossz, ha a saját életedet attól teszed függővé, hogy az unokatestvéred, a szomszéd vagy a TV-ben látott celeb hogyan él. Kisebb példa: a szomszédod vesz egy 10 cm-es tűsarkút. Ő szeret és tud is ilyenben járkálni. Te meglátod, azt gondolod, hogy le vagy maradva, mert neked nincs, ezért te is veszel egyet, de feltöri a lábadat, és minden sarkon hasra esel benne. Hordanád a cipőt, csak mert "mások már ott tartanak, hogy ilyenben járnak"? Nem hiszem.

2024. jan. 21. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz a helyzet.

Ha TE már többet szeretnél, azt a barátoddal kellene megbeszélni, hogy Ő mit gondol erről, van-e ilyen vágya, terve, mint neked.

2024. jan. 21. 17:01
 8/11 Metionin ***** válasza:
100%
Örülj neki, mások ennyi évesen már egy váláson is túl vannak meg szopnak a gyerekkel. Sokaknak a 30-as éveire jön össze egy élvezhető élet, amikor már sem az anyagiak, sem az idő sem a szülői tiltás nem fenyeget, ezt ki kell élvezni amíg tudod. De önmagában egy elégedetlen, magát máshoz hasonlító embert nem fog megmenteni se házasság se gyerek, sem más, ami a társadalmi bevásárlólista szerint épp "kell". Racionálisan gondold át, mi miatt nem költöztetek még össze, mit tudtok tenni ennek érdekében stb. Ha ez megoldódik, ugyanígy vegyétek elő a következő "akadályt". A saját tempótokban, nem másokéban.
2024. jan. 21. 17:59
 9/11 anonim ***** válasza:
38%
Dehogy vagy lemaradva. Más 31 évesen még szűz. Sok ilyen kérdés van. 34 éves szűzzel is találkoztam már itt.
2024. jan. 21. 20:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy orvos mondta hogy az emberek elég nagy százaléka azért lesz rákos vagy szívbeteg mert sokat stresszel egy dolgon. Ez a dolog pedig az, hogy azon stresszel hogy nem olyan mint amilyen szeretne lenni. Nem tart ott.

Ha másokhoz mérjük magunkat akkor soha nem fogjuk elérni azt a szintet ahol "KELLENE" lennünk.

Egy dolognak nagyon tudok örülni az életben: annak hogy nem ugyanazt a cipőt hordja mindenki. De jó!! Mert ez azt is jelenti hogy a valóságban NINCS OLYAN HOGY AZÉRT KELL NEKEM VALAMILYENNEK LENNEM MERT A MÁSIK IS OLYAN!! Ez csak az egó szüleménye amelyik ha ma eléred a célod ma, akkor már azon fog aggódni, hogy még nem tartasz ott ahol holnap tarthatnál!!...

Ez milyen szomorú!!... Soha nem lesz olyan hogy olyan leszel amilyennek "KELL" lenned!!...

Ember! Nézz tükörbe, vess számot magaddal, (NE MÁSHOZ VISZONYÍTVA!!) és legyél őszinte, hogy hol tartasz, miben kell változtatnod ahhoz, hogy VALÓBAN(!!!) elégedett legyél és haladj az életben. EZT SENKI NEM FOGJA ÉS SENKI NEM TUDJA(!!!) MEG CSINÁLNI HELYETTED!!!

Le akarsz szokni a cigiről? Rakd le, küzdj érte!! El akarsz kezdeni sportolni? Tegyél lépéseket!! De egy dolgot sose tegyél!!

SOHA NE AZT NÉZD HOGY A MÁSIK HOL TART!! AZ AZ Ő ÉLETE, AZ Ő SORSA!! AZÉRT Ő FELEL!! LEHET HOGY AMI NEKI MENT 1 ÉV ALATT NEKED MENNE 1 HÓNAP ALATT, DE AZ IS LEHET HOGY 5 ÉV ALATT... NE MÁSSAL TÖRŐDJ!! DE HA TUDSZ SEGÍTENI, SEGÍTS!! HA NEM AKKOR, DOLGOZZ AMIN KELL: A SAJÁT ÉLETEDEN!! HA SEGÍTSÉGRE SZORULSZ, KÉRJ ÉS KAPSZ!!

DE soha... SOHA(!!!) ne azt nézd hogy a másik hol tart...

2024. jan. 21. 22:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!