Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Általában miért az üres életű...

Általában miért az üres életű emberek gondolnak vissza nosztalgiával a sorkatonai szolgálatukra?

Figyelt kérdés
Mikor pedig az átkozottul rossz volt. Az idő így megszépíti a dolgokat? Vagy nekik ennyire nincsenek nagyobb élményeik az életben?
jan. 21. 13:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Ha nem lennének barátaim, lehet itt ülnék és lesném, kinek írhatom le."

Nekem most mégis ideírtál, ahelyett hogy hallgattad volna a hozzád hasonlóan életvidám barátaid felettébb érdekes katonasztorijait, amit normális ember elfelejt vagy megátkoz utólag is. Az én baráti körömben szóba sem került ez a téma. De lehet hogy majd rákérdezek, ki volt közülük katona (életkora alapján lehetett), aztán maximum hülyének néz hogy minek emlékeztetem őt arra amit már rég elfelejtett, belepi a vastag por. Ilyen alapon én is mondhatnám, hogy a barátaid furcsa emberek, akiknek valamiért tetszett ez a katonaélet, bár én még élő embert nem láttam, aki nekem erről regélt volna, csak itt olvastam róla mindenfélét. De mégsem teszem ezt, mert nem ismerem a barátaidat és így megítélni sem tudom őket veled ellentétben, aki ebből az egy kérdésemből meg a hozzá fűzött kommentáromból milyen szakértő elemzésre vállalkozott és milyen ordas nagyot bukott vele. Bár ahhoz képest hogy állításod szerint hidegen hagy a dolog, valamiért mégis bepöccentél miatta. Azt mondjuk nem tudom, mennyiben sértettelek meg a kérdéssel személy szerint téged, vagy miért vetted magadra a minősítésemet, ha rád nem igaz, az meg főleg ne fájjon neked hogy én másokat milyennek tartok, majd írnak azok akik érintve vannak.

Amúgy egyáltalán nem bánom, ha nem ért velem egyet valaki, olykor inkább szeretem is. Na de ha már így összehaverkodtunk, szerintem inkább igyunk meg egy jó pofa sört és éjszaka meg bújjunk szorosan az asszony mögé. Azt hiszem ebben nem vesznénk össze. :))

jan. 22. 19:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem vettem magamra, csak nem szeretem az általánosító kérdéseket, mert sokszor egyfajta embertípus bújik meg mögöttük.

Lehet nálad most mellényúltam, megeseik, bocsánat.

A sörben egyetértünk és a továbbiakban azt hiszem egyetértünk.

jan. 22. 21:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Jó, így már világos, voltak korábbi tapasztalataid, bár kicsit ide is akartam "kilyukadni". Én is bocsánat tőled meg mindenkitől aki provokatívnak találta a kérdést, igaz, nem ezzel a szándékkal tettem fel, de én szeretek egyértelműen fogalmazni, és bizonyos témáknál ez sokszor provokatívnak vagy durvának vélt hangnemet eredményez. Mondjuk pont ezt nem tartottam annak, más kérdéseimre jobban ráfogható ez a jelző. Azért örülök, hogy a lényegi dolgokban hasonlóan gondolkodtunk. :))
jan. 23. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!