Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egésznap elvagyok magamba...

Ha egésznap elvagyok magamba az üres szobában, és még a TV sem megy, tehát 0 inger ér, akkor autista vagyok?

Figyelt kérdés

2023. dec. 29. 19:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyi mindent kell kipihenj

Nem hiszem, ennyi még nem autizmus

2023. dec. 29. 19:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Hanem most töltödsz. Gondolom szellemi munkát végzel az év sok sok napján..
2023. dec. 29. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

Az ingerszegeny környezet mentálisan nyomorékká tehet. Nem javasolt hosszutávon.

Ideig óráig mig megállsz kicsit az életben oke, de tartósan már leépítő.

2023. dec. 29. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy az, a tobbseg aki hasznalja ezt a szavat nem is tudja hogy pontosan milyen egy autista.
2023. dec. 29. 19:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyszerűen utálok emberek közé menni, rosszindulatúak
2023. dec. 29. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Ne növessz magad körè gyűlöletetet mert tèged mérgez. És elkap a spirál hogy egativra csak negativ jön. Ràd nézve toxic.

Az emberek gyarlók sérültek problémáik vannak. Így gyarlón sérülten viselkednek.

Ezek felett meg kell tanulni elmenni es azok felé nyitni akik javarészt jók.

2023. dec. 29. 20:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki rosszindulatú, de megértem, ha nem szeretsz emberek közé menni. Én is egy remete vagyok, csak munkahelyen beszélek emberekkel, ott se sokat. Gondolkottam már én is, hogy van valami süsü a fejemben.😄
2023. dec. 29. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:
36%
Igen.
2023. dec. 29. 21:14
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Én pl tök jól el vagyok magamban egész nap úgy, hogy csak a falat nézem és elmélkedek. :D Persze nem mindennap, mert jobban szeretek társaságban lenni. De ha nem vagyok akkor pont nem izgat a TV meg ilyenek. Be se kapcsolom és jó úgy is.
2023. dec. 30. 18:49
 10/11 anonim ***** válasza:
72%

Az én szobámon még ablak sincs. Tegnap gondolkodtam pont, hogy elvonulok oda 3 napra, és csak magammal fogok foglalkozni. Meditálás, zene, versírás, illetve rendezgetem a műveimet, és pihenek.

Tv, rádió, laptop, számítógép sincs, illetve azt sem érzem bent, hogy telik az idő mivel tényleg nincs ablakom.

Ja, amúgy nem vagyok autista, csak elegem van a világból, munkából, stb.

2023. dec. 30. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!