Mit tegyek,hogy ne féljek a jövötöl? (Munka szempontjából) ?
Figyelt kérdés
2024. jan. 19. 20:51
2/12 anonim válasza:
Ezt magadban kell lejátszanod, vagy félsz vagy nem. Törekedj arra, hogy olyan iskolai végzettséggel rendelkezzél és elképzeléssel, hogy ne jelentsen neked gondot!
3/12 anonim válasza:
Normális dolog félni, főleg ebben az országban. Nem tudom mért ne kéne félni, hogy munkanélküli lesz.
4/12 anonim válasza:
Olyan jó a gazdasági helyzet szerinted, hogy nem kell félni?
6/12 anonim válasza:
Tanuld az angolt, a németet is, és menekülj el, amíg lehet!
7/12 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni, - erre végeznek önkielégítést az ország mindenkori vezetői a munkáltatókkal karöltve! Ez egyfajta "nemzeti perverzió", - hogy minél nagyobb a bizonytalanság az emberek körül, annál jobb!
8/12 anonim válasza:
Ha munkanélküli leszek, az is max pár hónapig tart. Addig átsegítenek jó esetben a tartalékaid, rossz esetben a szeretteid.
10/12 anonim válasza:
Pár hónapig? Én több évig voltam, vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!