Van, akinek számít a gyors válasz? Két napig vélhetően lassabb leszek az okostelefonomon. Az még új eszköz nekem internetezés szempontjából.
A laptopomon újra kell telepíteni az operációs rendszert, mert napokon belül lejár a licence. 16 órára várom az ismerősömet, aki magával viszi a szerkentyűt, hogy dolgozhasson rajta.
Nagyon sok kérdést írtam ki az utóbbi egy hétben, és ott is egy kis csúszás lesz várható.
Előfodulhat, hogy emiatt nincs is kedve velem levelezni valakinek? (Legalábbis arra következtetek ebből, hogy az illetőtől nem jött válasz, pedig vártam.)
De lehet, hogy csak lassabban válaszol, mert mással van elfoglalva.
" mert napokon belül lejár a licence. "
Dehogy kell, nekem ezt megoldani 15 másodperc...
"Nagyon sok kérdést írtam ki az utóbbi egy hétben, és ott is egy kis csúszás lesz várható.
Előfodulhat, hogy emiatt nincs is kedve velem levelezni valakinek? (Legalábbis arra következtetek ebből, hogy az illetőtől nem jött válasz, pedig vártam.)"
Jól értem, hogy itt az oldalon kérdeztél sokat és itt írtál valakinek? Ha igen, nem hiszem hogy bárkit is érdekelne mikor válaszolsz. Nem is ismernek, nem hinném, hogy annyira érdekled őket.
Ha nem, akkor pedig majd elmagyarázod, hogy miért nem írtál.
Egyrészt nem kell újratelepíteni a gépet, másrészt én még nem hallottam arról hogy lejár a licence. (Lehet nem vagyok fillérbaszó és észre sem veszem, hogy nem csak örökös van.)
Másrészt ahogy írták is, 15 másodparc aktiválni (ingyen is).
A billentyűzet meg minden telefonon ugyan olyan. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!