Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 30 évesnek lenni miben másabb...

30 évesnek lenni miben másabb mint 20 évesnek, 40 évesen mi másabb mint 30 évesen?

Figyelt kérdés
Pozitív és negatív észrevételek is lehetnek. Testileg,lelkileg és személyiségeben milyen változásokat tapasztaltok?
2024. jan. 19. 19:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én most minden szempontból jobban érzem magam, mint húszas vagy harmincas éveimben. Őszülés zavar.

Kevesebb görcs az életből adódó tapasztalatok miatt: pl. rendszeresen látogatsz egy rokont és ahogy telik az idő, és halálesetek történnek, előjön, hogy örökségre várt és ha nem kapott, tojik rád. Fájó, de időd szabadul fel, amit érdemesebb emberekkel vagy egyedül tölthetsz. Ugyanez ismerősökkel: sok év, sok tapasztalat élethelyzetekben, így jobban szűrhető, köré számíthatsz. Nekem azzal van inkább gondom, hogy sorban meghalnak emberek, családban vagy hírességek is, akik gyerekkoromban fiatalok voltak. Illetve sajnálom az időt, amit azokra fordítottam, akikre kár volt. Több munkahely, így több tapasztalat mindenféle közösséggel.

2024. jan. 20. 10:51
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

Azóta csak még rosszabbul vagyok mentálisan és érzem hogy már jön a 40...

gyereket nem akarok

Férjem nem lesz

Domján Edit útját akarom

2024. jan. 20. 11:27
 13/13 anonim ***** válasza:
En mar 20 evesen is onallo voltam, viszont 30 evesen mar 3x annyit kerestem. Kulsoleg mindig fiatalos voltam, altalanos iskola ota edzek. Tapasztaltabb leszel es sokminden rutinbol megy ami eleinte nem volt egyszeru
2024. jan. 20. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!