30 évesnek lenni miben másabb mint 20 évesnek, 40 évesen mi másabb mint 30 évesen?
Én most minden szempontból jobban érzem magam, mint húszas vagy harmincas éveimben. Őszülés zavar.
Kevesebb görcs az életből adódó tapasztalatok miatt: pl. rendszeresen látogatsz egy rokont és ahogy telik az idő, és halálesetek történnek, előjön, hogy örökségre várt és ha nem kapott, tojik rád. Fájó, de időd szabadul fel, amit érdemesebb emberekkel vagy egyedül tölthetsz. Ugyanez ismerősökkel: sok év, sok tapasztalat élethelyzetekben, így jobban szűrhető, köré számíthatsz. Nekem azzal van inkább gondom, hogy sorban meghalnak emberek, családban vagy hírességek is, akik gyerekkoromban fiatalok voltak. Illetve sajnálom az időt, amit azokra fordítottam, akikre kár volt. Több munkahely, így több tapasztalat mindenféle közösséggel.
Azóta csak még rosszabbul vagyok mentálisan és érzem hogy már jön a 40...
gyereket nem akarok
Férjem nem lesz
Domján Edit útját akarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!