30 évesnek lenni miben másabb mint 20 évesnek, 40 évesen mi másabb mint 30 évesen?
30 évesen már érettebb vagy, elhagysz idióta szokásokat, benő a fejed lágya, kezdesz előre gondolkozni, már érdekel a jövő.
40 évesen már stabil karriered van, tudsz előre gondolkodni.
50 évesen megjönnek az első fájdalmak (hát, gerinc, láb), a karriered már nem érdekel, s felmerül az, amivel eddig nem foglalkoztál, a halál, az elmúlás gondolata.
60 évesen állandósulnak ez egészségügyi problémák, belátó leszel és türelmes, mert felfogtad, hogy a véges életedet kár mérgelődésre pazarolni.
60/F
Én 30 éves vagyok, a környezetem 18-20 évesnek hisz. Testileg azt érzem, hogy sokkal erősebb vagyok, mint valaha, de ez lehet, hogy csak az edzőterem miatt van és korábban is így éreztem volna, ha hamarabb kezdem el.
Lelkileg nagyon idősnek érzem magam, mintha már korábbi életekben is éltem volna. Nyilván az elmúlt 10 év alatt annyit tanultam, olvastam, hogy sokkal okosabb lettem és sokkal komplexebben látom a világot, mint 20 évesen. Szóval a 10 év olvasás, tanulás, utazán nagyon érezhető rajtam. Illetve ma már egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam, így minden szociális szorongásom megszűnt.
A második is tetszik! :)
Jöhetnek még ilyenek.
1-es: 67 éves nö vagyok, de a te definíciód szerint max. 30 éves lennék.
Nem a naptár szerinti életkor számít, hanem amit te csinálsz az életedböl.
Nahát, de jó, hogy vannak itt hatvanasok is!
Nem is gondoltam volna, örülök neki.
20 évesen depis kis hülyegyerek voltam.
30 évesen depis kis hülyegyerek voltam kevesebb lehetőséggel, mint 20 évesen.
40 évesen depis, felnőtt vagyok még kevesebb lehetőséggel, de elhízva.
Hogy 1-est cáfoljam, továbbra is kezdő pozíciókban dolgozom, és már óvodás korom óta szorongok a jövő és az elmúlás miatt. De az kétségtelen, hogy a harmincas éveimben sokkal értelmesebb lettem, mert volt időm tanulni.
20-on évesen még azt éreztem fiatal vagyok és ráérek még mindenre, fejlődni, párt találni, családot alapítani, stb.
Most 30-as éveim közepén kezd egy pici pánik lenni bennem, hogy ideje lenne tovább lépni a céltalan "szingli" életmódból, csak hát nem vagyok a nők számára vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!