Hogyan válhat valaki nőiesebbé?(főleg külsőre gondolok) Szerintetek gáz ha valaki 25+-osan kb.16 évesnek néz ki?
Mi számít 16 éves kinézetnek? Néhány 16 éves úgy néz ki mint valami kiégett 25 éves.
Ha pl. tepsi segged van, akkor az edzés sokat segíthet. Meg úgy amúgy is. Ezen kívül max a stílussal, öltözködéssel tudsz hozzájárulni a nőiességhez.
Szerintem egyáltalán nem gáz, örülj neki, hogy fiatalítanak, bár ez később lesz nagyobb hasznodra ;)
Persze mindenkinek vannak olyan ruhadarabok amik öregítenek egy kicsit, vagy ha sminkelsz akkor azzal is tudsz játszani (csak meg kell találnod azt ami ,,te vagy”, és a kívánt hatást is eléri)
Remélem valamennyit tudtam segíteni:)
Szerintem alapvetően nem gáz, ha vki 16 évesnek néz ki, ha a hozott anyag miatt néz ki 16-nak, nem azért, mert úgy öltözik, mint vmi trendmániás kistini / nagyon gyermeteg cuccokat hord.
Az más kérdés, hogy vannak olyan esetek, amikor ebben az esetben nem árt, ha picit idősít magán az ember külsőre - pl. ha vmi komolyabb pozícióra megy állásinterjúra, vagy ha mondjuk párkapcsolat terén magánál idősebb, nem pszeudo-pedofil / efebodil, komolyabb fazonú, érett, normális férfit keres.
Ezt meg az alábbiakkal lehet megoldani:
- a klasszikusabb szabásvonalú, nőiesebb vonalvezetésű ruhák előnyben részesítési a trendi sziluettekkel szemben (akkor is, ha pár ember szerint "unalmas" meg "öreges" - pl. homokóra szabású ruhák, karcsúsított blúzok, közepesen magas sarkú elegáns kinézetű cipők, szövetkabát, blézer, visszafogott nemesfémszínű ékszerek, klasszikusabb vonalú kézitáska)
- a nagyon gyerekes, cukorkaszínű, cukcsi mintás ruhák és zoknik hanyagolása
- bármilyen olyan szabás hanyagolása, ami inkább egy kisgyerekre emlékeztet, kiv. ha szabásában van valami extravagáns (pl. habos-babos tüllös ruhák, tonnányi fodor, felvarrók)
- sminkben: leheletenyi sötétebb árnyék a szemre, mélyebb és gazdagabb tónusú rúzs / szájfény (vs. babarózsaszín, bababarack)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!