Kit szoktatok kukkolni a messengeren, hogy elérhető, vagy mikor volt utoljára elérhető, és milyen gyakran? 🤣
Figyelt kérdés
jan. 16. 11:15
11/17 anonim válasza:
Senkit, nálam is le van tiltva a láthatóság, már vagy 5 éve minimum. Szóval engem sem érdekel az ilyesfajta dolog, kicsit gyermetegnek is tartom.
12/17 anonim válasza:
Talán egy bizonyos kivétel van, ha megbocsátjátok ezt nekem: szülő a kamasz gyerekét, aki bulizni ment és nem illene ráírkálni állandóan, hogy él-e még...
13/17 anonim válasza:
Fú hát ilyet max tizenéves koromban csináltam. Így közel a 30-hoz marhára nem izgat, hogy ki mikor elérhető. Bár anyámat egyszer a közelmúltban megnéztem valamelyik reggel, hogy elérhető-e, mert fel akartam hívni, csak nem tudtam alszik-e még.
14/17 anonim válasza:
Felse telepítettem a messengert, ha akar valaki valamit, majd ír.
Nem kukkolok.
Az igazi barátaimmal ám is élőben beszélgetek.
16/17 anonim válasza:
Senkit. A sajátom letiltottam, így másét se látom, nem is érdekel. (Amúgy is kb annyit mutat, hogy van internetelérés egy eszközön amin be vagy jelentkezve.)
17/17 anonim válasza:
Nekem volt ilyen nőkkel akikkel alakult a dolog de abbamaradt.
Egyszer elmondták mennyire fontos vagyok, mennyire számítok. Volt időszak amikor tényleg menetrendszerűen írtunk egymásnak. Aztán fájdalmas a ghostingolás, amikor írok valakinek és csak napok múlva válaszol miközben látom, hogy a legutolsó ismerőse oldalára is kiír valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!