A messengeren egyesek miért kapcsolják ki az elérhető állapotot? Az egyik ismerősöm (nő) már 1 hete bujkál
Én is ezért mert ha felmegyek, a nonstop telefonban élők azonnal rámugranak, aztán még sértődgetnek, ha nem írok vissza. Az őket nem érdekli en akarok e csetelni vagy nem ráerek e vagy nem milyen kedvem van éppen. Szinte elvárják mintha kötelező lenne.
Ha meg kelletlenul vissza is írok akkor meg arra megint ír aztán megint elvárja a választ szóval le se lehet tenni mert ha írsz is es elköszönsz azon s megsértődnek.
Ez mellett meg faggatnak is. Mi van velem meg a hasonlók. Mikozben semmi kedvem vele megosztani. Igy vagy nem válaszolok vagy rákenyszerülök small talkra vagy menekülök valaogy. Azon is megsértődnek.
Jól ebnől sehogy nem lehet kijönni.
Inkább vagyok offline mert akkor valoban azzal csetelek csak akivel célirányosan akarok is. Érdekes azok meg egyszer se kértek még szamon miert nem láthato az online állapotom. Es nem tartanak fel sem. Es nem is köteleznek semmire sem. Szabadon lehet velük csetelni írkálni beszelni ahogy nekem is jólesik. Ha ki akarok lepni a csetbol annyit ir oke puszi vagy ilyesmi es nem sértődgetnek.
Nekem 10 éve ki van kapcsolva, sőt, anno még az msnt is kikapcsoltam😂
Vannak irritáló emberek akik azt hiszik hogy ha fennvagy akkor vissza is kell írnod, és bunkónak tartanak ha nem csevegsz velük.
Meg itt vannak az olyan emberek is mint te, akik árgus szemekkel nézik hogy huu ki mikor van fenn!!
Senkinek semmi köze hozzá, írjanak, aztán én is írok amikor akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!