#8 Eskü, hogy soha nem pisiltem bele a zuhanyzóba. Meg tudom állni, meg amúgy sincs zuhanyzónk, csak kádunk.
2024. jan. 15. 13:17
14/27 anonim válasza:
Ha zuhanyzás közben jön rám az inger, akkor nem ugrok ki a WC-re, tökéletesen rendben van a vércukrom, és minden más értékem is jó.
2024. jan. 15. 13:36
15/27 anonim válasza:
Igen. Amikor kell, akkor igen, most mi van abban?
A menzesz rosszabb, megjegyzem, mert elzárom a csopot, elkezdek törölközni és 98%-ban akkor folyik egy adag vér. Hát, mikor máskor??? Úgyhogy törölköző visszaakaszt és zuhany 2.0.
Ehhez képest egy időnkénti pisi sehol nincs :D
2024. jan. 15. 15:09
16/27 anonim válasza:
Nekem attól függ, hol tartok a zuhanyzás közben.
Alapjáraton ritkán kell pisilnem zuhanyzás alatt, mert előtte elmegyek wc-re, de van, hogy kávézok, teázok, attól meg többször is kell pisilnem és rámjön zuhanyzás közben is.
Ha pl már szappanoztam már derék alatt is, akkor már nem pisilek bele a kádba. Ilyenkor nehezebb visszatartani, a víztől nagyon erős az inger, ezért néha elkezd csorogni, de sokszor sikerül kibírnom, amíg gyorsan lemosom a szappant, megtörölközök és huhogva odasietek a wc-hez és lehuppanok rá és pssssssssss
2024. jan. 15. 16:16
17/27 anonim válasza:
Azért szerintem az sem mindegy, milyen a fürdőszoba-WC kialakítása. Sokkal egyszerűbb gyorsan kiszállni a zuhany alól, kádból, ha egy helyiség a fürdőszoba a WC-vel, mint hogyha külön helyiség, és át kell menni. Meg az sem mindegy, hogy egyedül élsz vagy másokkal. Ha külön helyiség, még az is lehet, hogy pont foglalt a WC, valaki épp trónol, mikor a fürdőszobában jön a pisilési inger tisztálkodás alatt.
2024. jan. 15. 16:21
18/27 anonim válasza:
Tusolás előtt pisilek. Soha az életben meg nem fordult a fejemben, hogy bárki képest belehugyozni a tusolóba. Utána meg kitakarítod???
2024. jan. 15. 17:40
19/27 anonim válasza:
"Utána meg kitakarítod???" - Te nem szoktad takarítani? Igénytelen egy ember lehetsz...
2024. jan. 15. 20:39
20/27 anonim válasza:
Én heti egyszer kisúrolom a kádat, de volt olyan rokonom, aki azt kérte, hogy minden tusolás után csináljam meg, mert ő nem szeret úgy beülni a kádba, hogy más előtte tusolt benne. Ahány ember, annyi szokás. 🤷♀️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!