Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok fiatal miért költ inkább...

Sok fiatal miért költ inkább utazásokra, élményekre, ahelyett, hogy a jövőjébe fektetne?

Figyelt kérdés

Sok olyan fiatalabb ismerosom van, aki tudom, hogy kb minimalisan keresnek, egy alberletben lyukaban laknak tok sok penzert, de azert event elmennek Thaifoldre, Mexikoba, Dubaiba, meg europai nagyvarosokba. Manapsag mar senki nem vesz lakast, autot.

Nyilvan, ha valakinek van ra kerete, ugy ertheto, igy viszont nem felelotlen? Nincs valami egy aranykozeput?

jan. 13. 09:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
43%

1.

Egyszer élünk,mi értelme van egy életet végig spórolni,hogy majd a rokonaid megörököljék,azt amit egy élet munkájával tettél félre?

2.

Miféle jövőről beszélsz?

Háború van európában, háború van a közel keleten, infláció, betegségek, járványok tombolnak.

A jövőnk sötét és rideg.

Ezek után szerintem pont,hogy örömteli,ha valaki nem a 4 fal között szorong egész nap,hanem élvezi az életet,utazik, szórakozik, világot lát,élményeket szerez, kiélvezni a.munkája gyümölcsét.

jan. 22. 11:02
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem megfelel anyummal maradva és félig rám lett írva a lakás, ezért utazgatok.
ápr. 19. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!