A mai fiatalok, pl középiskolások számára mi 30 évesek már idősnek tűnünk?
A mai fiatalok el vannak rontva, szégyen a többség, semmi egyéniséggel, és úgy köszönnek egy 30-asnak jó napotot, hogy a legtöbb mentalitásban, de még külsöben is fiatalosabb náluk, lezüllött TikTok társadalom akik nyugdíjasnak tünnek, hiszen egy haladó fiatalnak minimum az lenne az első, hogy nincs okostelefonja, mert az a nagymamik kezében is ott van, és úgy vérgáz. Semmi egyedi kütyüjük nincs, ami nincs az idősebbeknek. Mi Nintendoztunk, Tetriseztünk, CD boltokban találkoztunk, na ma ilyenek nincsenek, a Nintendo is a mi generációnk meg X-box és ilyenek. De semmilyen videojáték nem fiatalos már, mert ez nem újítás, nagymamik is játszanak az okostelefonon meg a megbukott metaverzumot próbálgatják, egy szó mint száz, megbukott újításból és fiatalos lendületből a mai fiatalság.
Azt sem tudják, hogy mi a menő, 20 éve a fiatal csajok kb. mindegyike a tapasztalt 30-asokkal akart járni, ma meg az Amcsiknál a 60-as férfiaknak vannak huszonéves csajaik, nálunk meg ilyen félresikerült generáció van.
Igen tudom hogy kurv*ra elcseszett a mai fiatalság.
Én 35 évesen meglepődtem pl, hogy egy 17 év körüli kiscsaj, a Tescoban addig se tudta letenni a telót, amíg a kasszánál épp ő állt.
Ennyire fontos nekik a teló, hogy az alapvető illemet se ismerik?
Tanítják ezeket egyáltalán valamire?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!