Mely telefonálási szokás idegesítő számodra?
1.Sètálgat nyilvános helyen kihangosítva (távolsági) beszèlgetèst folytat a telefonnal amit alig hall ès ordít bele mintha egy vajaskenyèrrel veszekedne!
2.Kihangosítva beszèlget a parkolóban az atórádión keresztül max basszus hangerőn ,mindenki hallja a privát beszèlgetèst azis aki nemakarja!
3.Felveszi a telefont ès olyan iramba kezd beszèlgetni veled mintha amúgy abszolult nem lenne idelye rád ès másodperc alapra fizetne!
4.Rádnèz kèrdőn ès elkezd beszèlgetni fülèben a headsettel anèlkül hogy amúgy tudnád már règ nem is veled beszèlget. ès válaszolsz!
5.Nyilvános helyen benzikúton a wc-ben beszèlgetèst kezdemènyez hozzád ,majd mikor minden kèrdèsre válaszolsz közli fennhangon hogy várjál már itt egy hülye a mellettem lèvő boxba aki magyaráz.
Szerintetek melyik a legidegesítőbb?
Vagy van mèg hasonló?
Azt nem szeretem, amikor valaki odajön hozzám személyesen beszélni, közben nekiáll telefonálni.
Vagy telefonon beszélünk és közben máshoz is beszél
Másik a munkában privát telefont intézők.
Volt egy munkatársam, folyton a családtagjaival beszélt. Rohadt zavaró volt MINDEN ROHADT NAP ÓRÁKIG a magánügyeit hallgatni.
Másik munkatársam meg mintha kocsmában lenne, random végig hívja az ismerőseit a "szia, mi van veled, a lábgombád elmúlt már? Asszony megvan még? kérdésekkel.
Ja és igen, a munkahelyi konyhában beszélgetés is remek. Főleg ha még oda is szól,. hogy "nem látod, hogy telefonálok". Látom, csak leszarom.
Családon belül:
Akkor hív fel, ha dolgozik (hangos gépekkel) vagy ha vezet (kihangosítva) így általában szar se hallok.
Vagy anyám olyan, hogy beszélünk, közben meg elkezd mással beszélni párhuzamosan.
Volt, hogy szólt, várjak egy kicsit, mert vár valakit csak rá akar írni Messengeren. Hallgattam hogy pötyög a telefonon, úgy 10 perc után meg leraktam. Vissza se hívott, vagy annyit nem mondott b_szódjak meg. Szerintem simán el is felejtette, hogy hívásban voltam.
A kihangosításoktól én is agyvérzést kapok. Akár családon belül akár baráti körben. Ha hívok valakit azért hívom, mert vele akarok beszélni. Beszélek testvéremnek, vagy haveromnak a privát dolgaimról aztán más is hallja. Vagy csak bele szólnak, hogy szia mi van veled, hogy vagy.
Legutóbb elhívott egy nő ismerősöm, hogy ebédeljünk együtt.
Mondta, hogy hívott 3-szor. Hát mondom engem biztos, hogy nem. Még nem is tudta a számom, mert csak pár közös programon találkoztunk.
De azért szemrehányóan mondta, mintha az én hibám lenne, hogy ő valaki mást hívott. Még kérdezte is, hogy de akkor kit hívtam. Ezt is olyan szemrehányóan, mintha nekem kellene tudni.
Erre fogta és ott előttem felhívta, akit hívott, és úgy indította a beszélgetést, hogy "Te milyen XY vagy? Honnan ismerlek?" Majd őt is lecseszte, hogy miért nem vette fel a telefont.
Eleve ha már valakivel vagyunk, tiszteljük már meg azzal, hogy nem telefonálgatunk.
Eszembe jutott mègegy.
Felhív hogy találkozzatok ,mert szemèlyesen kène valami fontos dologról beszèlni.
Szabaddá teszed magad kocsibaülsz ès èlmèsz hozzá.
Majd mikor lefutottátok a tisztelet köröket ,csöng a telefon a zsebèben ,kb fèlóráig beszèlget ,te et tisztelettel türelmesen vègigvárod.
Majd utanna közli hogy jó hogy átjöttèl, legközelebb folytatjuk ,de most van egy kis dolga, amit el kell intèznie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!