Szerintetek örüljek a 3-as szakdolgozatnak, vagy legyen miatta csalódott, hogy az utolsó nagy munkára az egyetem végén nem fordítottam elég figyelmet?
Figyelt kérdés
2 pont kellett volna a 4-eshez, lehet a védésen még feljebb tudom tornászni.2024. jan. 11. 10:14
12/21 anonim válasza:
11
Csak biztatom a kezdő kollégát, aki még a hármasa miatt szomorkodik.
13/21 anonim válasza:
Attól is függ, hogy te hogyan érzed: tudnál/tudtál volna jobban teljesíteni? Ha igen, akkor én legközelebb igyekeznék jobbat írni, készülni rá.
14/21 A kérdező kommentje:
Tudtam volna jobban is, alapszakon 5-öst írtam, de senki nem kérdezte sosem, ezért most munka mellett csak nagyjából 2 hetet dolgoztam rajta, picit hiányérzetem van, hogy minimális energiabefektetéssel lehetett volna jobb is.
2024. jan. 11. 18:09
15/21 anonim válasza:
Teljesen jó, én is mindig így járok a pontokkal, hogy 1-2- pont hiányzik, de el kell tudni engedni. Nem fontos, nem fogják nézni. Te meg úgyis tudod, hogy jól sikerült, mert nem éppen hàrmas lett, hanem majdnem négyes. Szerintem legyél büszke magadra, ügyes vagy. :)
16/21 anonim válasza:
2 hetet dolgoztál rajta és hármas? 😄 Elmész a fenébe. Örülj, hogy nem egyes. Komoly diplomamunka nem készül el annyi idő alatt.
17/21 anonim válasza:
#16 A 3-as pontsugárzott osztályzat teljesen jó!
19/21 anonim válasza:
16, nagy elvárások már régóta nincsenek értelmiségéknél, anyámat szegényt rendszerint berángatják külsős felügyelőnek védésekre, az, hogy az illető nem tudja megmondani, mi volt a dolgozata témája, ma már nem jelent automatikusan bukást... aki tud két összefüggő mondatot írni, már átmegy, aki összetett mondatot is tud, egyeztetett számokkal és esetekkel, az osztályelső is lehet.
kaptál még egy csini kis papírt, azonkívül hogy ezt most nem lehet bekeretezve kirakni a nappaliban, nincs vele semmi baj. vagy kereteztesd be és javítsd ki a számot, akkor jobban illik majd a szemed színéhez.
20/21 anonim válasza:
Ez nagyon durva 19-es, én még akkor és olyan helyen diplomáztam, ahol nagyon rámentek a szakdolgozatra, nem lehetett minden hülyeséget beadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!