Találkoztál már megszállott fórumozóval az életben?
Aki szinte nonstop 0-24 órában klappolja a billentyűt valamilyen fórumban egész nap?
Na én most igen....
Nem kicsit akadtam ki.
Idősebb személy? (40+, de inkább 50+-ra gondolok idősebb alatt).
Azért kérdezem, mert a fórumok a facebook népszerűsödése előtt élték virágkorukat, és valakinél szerintem megmaradhatott a szokás, ha már úgymond "régi motoros" egy fórumon, és sok ottani topicja, haverja van a 2000- es évek eleje- közepe tájáról.
Más kontextusban eléggé csodálkoznék a jelenségen.
Nem idősebb, viszonylag fiatal, 30-as.
Az időseket még meg is értem, nyugdíjban vannak, tengernyi idejük van, van ilyen ismerősöm is, elvan egész nap a kis kuckójában.
Akivel találkoztam, adás-vétel kapcsán láttam mennyi hozzászólása van, mikről, kb mindenhol online van, azonnal reagál történésekre.
Nem dolgozik, szülő eltartja, hatalmas szemétdomb a lakásban, elég borzalmas környéken, és ehhez akkora önbizalma van az illetőnek, mintha észre sem venné, hol él, mit csinál, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!