Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Találkoztál már megszállott...

Találkoztál már megszállott fórumozóval az életben?

Figyelt kérdés

Aki szinte nonstop 0-24 órában klappolja a billentyűt valamilyen fórumban egész nap?

Na én most igen....

Nem kicsit akadtam ki.

2024. jan. 11. 05:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyanokkal inkább akik nonstop face, insta es szemelyesen meg semmi. Barátaik sincsenek.
2024. jan. 11. 06:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Idősebb személy? (40+, de inkább 50+-ra gondolok idősebb alatt).

Azért kérdezem, mert a fórumok a facebook népszerűsödése előtt élték virágkorukat, és valakinél szerintem megmaradhatott a szokás, ha már úgymond "régi motoros" egy fórumon, és sok ottani topicja, haverja van a 2000- es évek eleje- közepe tájáról.

Más kontextusban eléggé csodálkoznék a jelenségen.

2024. jan. 11. 08:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem idősebb, viszonylag fiatal, 30-as.

Az időseket még meg is értem, nyugdíjban vannak, tengernyi idejük van, van ilyen ismerősöm is, elvan egész nap a kis kuckójában.

Akivel találkoztam, adás-vétel kapcsán láttam mennyi hozzászólása van, mikről, kb mindenhol online van, azonnal reagál történésekre.

Nem dolgozik, szülő eltartja, hatalmas szemétdomb a lakásban, elég borzalmas környéken, és ehhez akkora önbizalma van az illetőnek, mintha észre sem venné, hol él, mit csinál, stb.

2024. jan. 11. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez adás vétel kapcsán van ez a sok komment, szerintem adja magát hogy seftel is dolgokkal a neten nem? Oda tényleg nem árt a folyamatos jelenlét, ha vevő vagy érdeklődő van már ugrani is. Aztán a maradék időt meg elfórumozza, mert eléggé rá lehet kattanni arra is. Ez hogy szemétdomb van a lakásban ez szintén a seftelésre utalhat, ha mindenféle kaotikus tárgylerakat. Persze ha eldobott chipseszacskókra gondolsz akkor az megint más, csak igénytelen.
2024. jan. 11. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, azonban olyannal igen, aki a Facebook-kal és/vagy Instagram-mal volt így. Konkrétan mindent dokumentált. Az utóbbin ráadásul voltak ilyen "tervezzétek meg a napom🤍" szintű dolgai is, azt hiszem a második olyan után követtem ki.
2024. jan. 11. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!