Ha ti találkoztatok internetes fórumokon velük, milyenek a feminácik? Miket mondanak ami annyira felháborító?
Olyan hírt még nem láttam hogy femináci, femináciként önazonosítva, gyilkol férfiakat. Olyat hogy incel, incelként nőket, igen.
Szerintem egyértelműen rosszabbak.
Kimondottan ilyen fórumról nem tudok, max lolcow, bár ott pontosabban femcelek vannak leginkább, femináci pedig gyakorlatilag bárki, aki az észszerű feminizmuson túllépve radikális feminista fanatikussá züllik. Szóval twitteren a nők nagy része, mondjuk.
#2 Valerie Solanas, Aileen Wuornos
Találkoztam persze, elég sokkoló volt az első találkozás. Mára megszoktam őket mint jelenség, bár nem a szívem csücskei, és akkor még finoman fogalmaztam. De vannak itt gyakorin is feketeöves feminácik, ahogy femcelek is. Sőt hogy őszinte legyek, én pont hogy itt találkoztam velük. Jobban mondva itt tudatosult bennem, hogy ők azok, és mi ez az egész jelenség. Nem járok ilyen téren semmilyen extrémebb, szélsőségesebb oldalra. De az eléggé nagy probléma, hogy egyre inkább beivódnak a normális emberek közé, és folyamatosan hatnak rájuk a szélsőséges, beteg eszméikkel, manipulációikkal, folyamatos valóságferdítéseikkel.
Szóval én úgy láttam a femináci legfőbb jele az a fajta elborult sovinizmus, hogy ő utálja, gyűlöli, lenézi a férfiakat, így egységesen, a teljes nemet. Minden esetben nőpárti, minden esetben a nőknek ad igazat, őket elnyomott, ártatlan, idealizált lényeknek próbálja beállítani. A férfiakat pedig - így általánosítva igen, az összes férfit - elnyomó, primitív, gonosz, aljas ösztönállatnak. Akiket meg kell büntetni mindenért, kollektíven csak mert férfiak.
És egyet kell értenem az elöttem szólóval, rosszabbak mint az incelek! Vannak néha pl amcsiknál ezek a tömeggyilkosságok, aztán kiderül hogy mondjuk alt rightos, vagy egyéb szélsőséges, blmes, akármi, néha még lehet hogy incel is. De nem ez a jellemző, csupán hogy szélsőséges. A legtöbb incel viszonylag ártalmatlan, többnyire csak panaszkodni szoktak úgy vettem észre. Nem tapasztaltam közel sem akkora gyűlöletet tőlük, mint ahogy páran előadják. A feminácik viszont sokkal nagyobb kárt okoznak a társadalomban! És ez megvan gyakorin is mostanra, látványosan. Szóval nyilván tömeggyilkolni nem fog, a nők alapból sem ilyenek, így a femináci is másképp működik. Bár még eljöhet az idő, és kinézem 1-2ből hogy elborul és akkor kifejezetten férfiakat gyilkolnának akár fizikai formában is. Sok köztük a teljesen pszichopata, kattant, valóságtól eltávolodott, és szerintem leginkább csak a sunyiságuk és a gyávaságuk tartja őket vissza hogy nyíltan merjenek ekkora pusztítást végezni az "ellenség" soraiban.
Szóval hogy miért is ártalmasak? Pl itt gyakorin is nagyon jól megfigyelhető az egész jelenség. Próbálják minden szempontból hitelteleníteni, elhallgattatni, megsemmisíteni az ellenségesnek vélt - tehát férfiak általi - legkisebb, nőket ért kritikákat is. Tömeges igazságtalan lepontozás, a legaljasabb, minden vitakultúrát megszegő stílusú kommentek. Legyen az folyamatos mellébeszélés, szalmabábozás, kiforgatás, tények helyett a személy támadása, sértegetés stb. Aztán a legnagyobb baj hogy manapság a normális nőket is egyre inkább megpróbálják a férfiak ellen uszítani. Mivel ők boldogtalanok és többnyire magányosan élnek, csomó párkapcsolati kérdésre ráugranak, és a legkisebb hibáért is szakításra bíztatják a kérdezőt, egymásra licitálva hergelve a férfiak ellen. A józan, semleges hangokat is totál leszólják és lepontozzák ilyenkor, ha többségben vannak épp ezek a nők. Ráadásul folyamatos a kettősmérce is, a férfiak róvására próbálnak többletjogokat kicsikarni, erővel és hisztériával. És akkor még a vizuális környezetszennyezést is tegyük hozzá, én ismertem ilyeneket élőben is, csak akkor még nem tudtam hogy ők azok amik, utólag értettem meg. A szóhasználat, modor és viselkedés alapján. Szóval ezek általában még emberileg is selejtek, dagadt, ronda, primitív, folyamat káromkodó, igazából akiket én ismertem még alkoholisták is voltak mellé. Folyamatos feszültségszítás, sunyiság, hazudozás, bajkeverés, megbízhatatlanság, munkakerülés. És ott is ez a fajta jellemtelenség ment, hogy minden esetben a férfi a hibás mindenért, ők maguk véletlenül sem, soha. Holott a legtöbb problémát, hazudozást, feszültségszítást tényleg ők maguk okozták. Legyen az lakhely, ismerősi kör, munkahelyi közeg. Abszolút kártékonyak.
Na én így látom jelenleg a kérdést. Írnék még szívesen, de gyanítom így is túl hosszú lett.
6os, tehát akkor a feminácik rosszabbak, mert gyakrabban taposnak bele a lelkedbe hozzászólásokkal, mint az incelek, mert bár gyilkolnak, de ritkán?
Ok...
Nem ezt mondtam.
De akkor én most a saját nyelveden szólok hozzád hogy biztosan megértsd.
Kiforgatós hazug lepontozós hányadék jellemhulladék femináci vagy akit bottal se piszkálnék meg, és remélhetőleg mások se teszik. Te és a fajtád ennyit tudtok. Nagyon jól látni máshol is, ugyanezt művelitek csak durvábban. Remélem magányosan fogsz elpusztulni és a macskáid zabálnak fel végül. Jó puffogást és gyűlölködést addig is a férfiak ellen. Szerencsétlen 🤡
#7 az incelek néha elkövethetnek erőszakos bűncselekményeket, amik jó esetben csak 1 vagy pár embert érintenek.
A feminácik viszont az egészséges férfi-női kapcsolatot rombolják, gyűlöletet keltenek a két nem között, családokat szakítanak szét stb. Amióta megtiltottam a barátnőmnek hogy a femináci barátnőivel barátkozzon, sokkal jobb a kapcsolatunk és sokkal jobb barátokat szerzett magának akik valóban barátok, nem csak a féltékenység és a gyűlölet hajtja őket. Ezt kicsit kifejteném mielőtt betámadnak a feminácik: megmondtam neki hogy vagy én vagy a barátnői, nem fogom elviselni többet hogy a hátam mögött engem szidnak, szét akarnak szedni minket, rossz társaságba keverik stb, mert nem ezt érdemlem. Úgyhogy vagy pakol és megy, vagy többet nem beszél velük. Erről beszélek mikor azt mondom hogy szét akarják robbantani a normális kapcsolatokat, mert csodák csodájára sokkal jobb lett a kapcsolatunk utána, és ő is belátta hogy nagyon nagy hiba volt ezeket a kékhajú bálnákat a barátnőinek nevezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!