Melyik város/bolt-ban találkoztatok eddig a legbarátságtalanabb eladóval?
#1 Csak nem magyar volt az eladó? 🥰
Debrecenben talàlkoztam egy bunkó idős asszonnyal, aki a Coopban dolgozik. Nagyon unja szegénykém az életét. Amùgy valahol megértem, nem sikerült neki kitörni, àllandóan az aprót szàmolni...
#2 :
Magyar eladóval, aki kedves még talán nem is találkoztam
Egy kerékpáralkatrész boltban, meg egy Fornettihez hasonló üzletben az Újpest Városkapunál. Olyan megvetően nézett rám, hogy azt hittem, mindjárt leköp.
N
Békéscsabán, egy belvárosi butikban. Felpróbáltam egy fehér felsőt, de nem lett jó, ezért nem vettem meg. Erre az eladó sápítozni kezdett, hogy fel lett próbálvaaa, most ő hogy fogja eladni??
Az üzlet szerencsére megszünt már nagyon rég, nem kár érte.
Másik szintén ebben a városban, ugyan ezen a soron, csak másik üzlet. Farmert próbáltam, kb 5 perce lehettem bent, mikor szó szerint behajolt a fülkébe az eladónő számonkérően, hogy na jó lett valamelyik??
Na így persze egyik sem kellett..
Ez az üzlet sajnos megvan még, de a kutya se jár oda, gondolom pénzmosodának megéri fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!