Csak engem zavar az,ha valaki úgy eszik,hogy ilyen hangokat ad ki? (nyamnyamnyam,csam,mhh,nyam,hham,nyam,csam,csam)
Figyelt kérdés
Tehát érzékelteti,hogy jajj de nagyon finomat eszik és valamiért szükségesnek érzi,hogy más is tudja ezt.2024. jan. 10. 23:16
11/17 anonim válasza:
Szenzorosságnak hívják a zavaraitokat, kedves válaszolók.
12/17 anonim válasza:
Bárkinek az evesének a hangja zavar, az is, ha hallom, hogy rág. Tudom, hogy nem direkt csinálják az emberek, és teljesen normális, hogy ez hanggal jár (nem a csámcsogásra meg cuppogásra gondolok, az nem normális), de attól még borzasztóan idegesít.
Egyébként nagyon sok embert érint ez, mizofóniának hívják a bizonyos hangokkal szembeni túlérzékenységet.
13/17 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kulturális megszokás, de kifejezetten irritál a csámcsogás.
Az még inkább, amikor valaki direkt csinálja, vagy nincs benne annyi, hogy legalább társaságban ne úgy viselkedjen, mint egy disznó.
14/17 anonim válasza:
Pacsi, engem is zavar, ezért egyedül eszem, a munkahelyen senki közelében-, vagy együtt valakivel nem szek.
15/17 anonim válasza:
Engem is kifejezetten irritál, amikor valaki így eszik. A világból is ki lehetne ezzel kergetni, nem számít, ki csinálja.
16/17 anonim válasza:
Sokszor idegesít.Aki nyitott szájjal csámcsog az eleve egy bunkó,de van haverom,aki csukottal eszik,de közben szuszog mint a disznó,össze-vissza zörög a kajás zacskóval,úgy ropogtat,hogy képen tudnám törölni.
17/17 A kérdező kommentje:
16,jaja,vannak ezek a rágcsálnivalók és egyesek azokat is szinte xarrá rágják,ropogtatják,moziban is rohadtul idegesítő. XD
2024. jan. 11. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!