Volt olyan játék, vagy tárgy, amire gyerekként nagyon vágytatok?
Legora én is vágytam, de csak valami "utánzatot" kaptam. Nem baj, azt is kihasználtam, amennyire csak tudtam.
Illetve voltak ezek az icik-picike barátok, hüvelykujjnyi csillogószemű állatfigurák. Agyon-reklámozták a tévében, de ha jól emlékszem nagyon drágák is voltak. Azokra csak vágytam, de végül túléltem nélkülük:D
Elég sokminden, nem nagyon volt saját játékom. 3.gyerekként szinte csak a használt, vagy már tönkrement játékokat kaptam meg. Vágytam olyanokra, amik a tesóimnak voltak, de engem nem engedtek azokkal játszani. Meg amiket csak az újságokból nézegethettem. Szerettem volna könyveket is, de azt se kaptam. Ami nagyon tetszett, az egy hintaló volt, egy falubelinél láttam olyat. Kevés pénzünk volt, így mindenre csak vágyakoztam, de be kellett érnem sok sok rajzolással, és az udvari játszással - főzőcskéztem a fűből, falevélből.
Most a 2 kisgyerekemmel kiélem a kiskori vágyaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!