Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt olyan játék, vagy tárgy,...

Volt olyan játék, vagy tárgy, amire gyerekként nagyon vágytatok?

Figyelt kérdés
Nekem volt egy porsche matcbox, amire nagyon sokáig vágytam.

jan. 9. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Legora én is vágytam, de csak valami "utánzatot" kaptam. Nem baj, azt is kihasználtam, amennyire csak tudtam.

Illetve voltak ezek az icik-picike barátok, hüvelykujjnyi csillogószemű állatfigurák. Agyon-reklámozták a tévében, de ha jól emlékszem nagyon drágák is voltak. Azokra csak vágytam, de végül túléltem nélkülük:D

jan. 10. 08:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Elég sokminden, nem nagyon volt saját játékom. 3.gyerekként szinte csak a használt, vagy már tönkrement játékokat kaptam meg. Vágytam olyanokra, amik a tesóimnak voltak, de engem nem engedtek azokkal játszani. Meg amiket csak az újságokból nézegethettem. Szerettem volna könyveket is, de azt se kaptam. Ami nagyon tetszett, az egy hintaló volt, egy falubelinél láttam olyat. Kevés pénzünk volt, így mindenre csak vágyakoztam, de be kellett érnem sok sok rajzolással, és az udvari játszással - főzőcskéztem a fűből, falevélből.

Most a 2 kisgyerekemmel kiélem a kiskori vágyaimat.

jan. 10. 13:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kisgyerekkoromban biciklire vágytam nagyon, de hosszú évekig, egészen nyolcadikos koromig, csak rollerem lehetett. Már annak is nagyon örültem, amikor hatodikos koromban végre nagykerekű (5-ös rajtszámú) rollert kaptam.
jan. 10. 21:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
2002ben egy Mickey egeres ételhordóra vágytam, de valamiért sose kaptam.. :( 🤣28N
jan. 11. 15:15
 15/17 anonim ***** válasza:
32%
Srácok amúgy ha már felnőttetek, vegyétek meg magatoknak azt, amire gyerekként vágytatok. Hülyeségnek tűnik, de nagyon jó :)
jan. 11. 17:20
 16/17 Szolovjov ***** válasza:
100%
Én padálos Moszkvicsra. A szomszéd gyereknek volt.
jan. 12. 12:42
 17/17 anonim ***** válasza:
A Moszkvics. Igen. Ugyanígy. Most már van kocsim. Igaz, nem Moszkvics. :D
jan. 14. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!