Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Online pénz keresésen gondolko...

Online pénz keresésen gondolkodom gyerekként,tudom menjek el dolgozni stb... de engem ez a téma érdekel. én most arra gondoltam,hogy bérlek egy játékszervert,valaki próbált már ilyesmit?

Figyelt kérdés

2022. júl. 3. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Oké, és ez hogyan fog pénzt hozni? Ugye tudod, hogy a bérlésért nem ők adnak pénzt neked, hanem te adsz pénzt nekik?
2022. júl. 3. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Nem olyan egyszerű ám az ahogy te gondolod. Tört szervert szeretnél üzemeltetni? És a pénzt miből, itemshop? Vannak ám ott jogi kérdőjelek.

Én WordPress-es weboldalak gyártását tudnám javasolni, nem egy agysebészet de mindig van rá kereslet, és csak template-eket kell átalakítanod jóformán, de pártízezer forintot el tudsz érte kérni.

2022. júl. 3. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez ilyen egyszerű lenne senki sem dolgozna.
2022. júl. 3. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mennyi idős vagy, én annak idején 14 évesen voltam megőrűlve azért, hogy majd online pénzt keresek. Kb egy nyarat vesződtem vele és sikerült keresnem kerek 5 dollárt, plusz online pókeren 20-at. Jól meggazdagodtam.

Utána elmentem inkább diákmunkázni, még suli előtt.

2022. júl. 3. 20:01
 5/8 A kérdező kommentje:

2-esnek írom,hogy igen,itemshopra gondoltam azt nem tudtam,hogy ez jogi ügyekkel jár.

A weboldalas dolognak utána nézek,köszönöm az ötletet :)

2022. júl. 3. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:
az etikus hackereket jól megfizetik
2022. júl. 3. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Mégha a jogi dolgokat figyelmen kívül hagyjuk, még akkoris max annyi jönne belőle, hogy a szerver ára visszajöjjön cserébe rohadt sok idő elmegy arra a kb 3 ezer forintra.
2022. júl. 3. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
39%
Ha valamiben nagyon jó vagy és az oktatható online, akkor készíts videókat és add el online. Van benne még bőven potenciál, és ma már nem igényel óriási befektetést. Jó marketing kell és menni fog.
2022. júl. 4. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!