Volt olyan PC játék, amit gyerekként nagyon kedveltetek, de 10-15 év múlva felnőttként már unalmasnak tartottatok?
Half Life (csak az első része)
Cs 1.6
Duke Nukem 3D
Doom 2
League of Legends
World of Tanks
Cossacks 3
Stronghold
Age of Empire 3
Need for Speed játékok
Igazából a legtöbb játékot azért untam meg, mert minden unalmas egyedül egy idő után.
Ilyen a Minecraft, TF2, ETS2, GTA-k, Civ4/Civ6, Dirt3, Need For Speed klasszikus (Underground2, Most Wanted), Saints Row 3-4, CS, régi Flash/Schockwave játékok (pl. TeamTanks, HappyWheels, Red Ball etc.), egyszerűcske Java játékok (pl. Need For Madness), öreg klasszikusok (Doom, Wolfenstein etc.).
Rengeteg játékot kipróbáltam már a magányom enyhítésére, de előbb-utóbb mindegyiket meguntam. Ahogy Minecraftban unalmas letenni az x. blokkot, úgy unalmas volt lelőni Saints Row-ban az y. NPC-t, vagy lelőni TF2-ben a z. ellent.
A Civ mondjuk mind a mai napig le tud foglalni, de azzal is egyre ritkábban játszom.
Az elmúlt két-három évben a gaming helyett fokozatosan a sorozatozás, zenehallgatás, fórumozás kezdett el lekötni szabadidőmben.
Újfent a szerelgetés, mert lett egy öreg Opelom, ami, bár nem rossz állapotú, de van mit rajta dolgozni.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!