Pisi, fogmosás, arcmosás, arckrém+ajakápoló, dezodor.
Bevetem az ágyat (2 mp), beveszem a gyógyszeremet/vitaminjaimat, aztán lemegyek főzni egy kávét, és elkészítem a reggelit.
Ha ráérek, akkor a reggeli közben nyomkodom a telefonomat, és lassan ébredezem, vagy pedig berakok egy részt az aktuális sorozatomból.
Ha sietek (egyetemre vagy munkába megyek), akkor nem mindig eszem, és a kávét már készülődés közben hörpintem fel.
Felkelés után 3 kàvè meg cigi az 45 perc,utána zuhanyzás 10-15 perc,fogmosás,arcápolás,öltözködés,
sminkelés,beszedem a vitaminokat és megyek munkàba.
Van macskàm de mivel a pàrom otthon van betegsèg miatt,nem kell feltètlen etetnem meg kitisztítani az almot,de normàlis esetben ez is a rutin rèsze.
Több szundi után végre kezdek magamhoz térni, majd nyomkodom kicsit a telefonom (megnézem, milyen értesítések jöttek, van-e valami extrém fontos, illetve megnézek 1-2 oldalt még, köztük a gyakorit is).
Utána, ha aznap nem megyek sehová: mosdóba megyek, majd felöltözöm, reggelizek egyet, és végül kávéstól beülök a laptop elé.
Ha megyek suliba, munkába: mosdóba megyek, pizsiben reggelizem és kávézom egyszerre, összekészítem az aznapi kajám, majd felöltözöm, utolsó fürdő-járat, és végül leellenőrzöm a táskám/táskáim. Aztán futok a buszra.
Felkelek, iszok egy kis vizet, azután pisi.
Kávézok, majd valamivel később megreggelizek, átöltözök és kezdem a napot.
HO-ban dolgozom, szóval nem kell sietnem, szerencsére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!