Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogosan vagyok elkeseredve?

Jogosan vagyok elkeseredve?

Figyelt kérdés

Több mint 10 éve költöztem Pestre, gyárakban dolgoztam, elég jól kerestem, jól mentek a dolgaim, pár éve megismerkedtem a párommal, azóta takarítással foglalkozunk mindketten, de nekem annyira elegem van, önbizalmam 0 lett, föleg amikor hajléktalanok után kell uruléket felszedni ,valahogy bejutnak a lépcsőházba, a fönökunk semmibe néz, tehát folyton meghazudtol,mert elfelejti mit mondott egy héttel ezelőtt!

Olyan semmilyennek érzem magam, mintha semmit nem értem volna el, vagy legalábbis az a színvonal ami megvolt az nincs, lelkileg egyre nehezebb ez az egész helyzet...

2024. jan. 7. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Akkor változtass!
2024. jan. 7. 19:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen mostmár ezen vagyok!

Mert úgy érzem több van bennem mint ez amit jelenleg csinálok, és hagyom ,hogy taposson mindenki át rajtam!

2024. jan. 7. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Hát ha hagyod, hogy mindenki taposson, akkor nem jogosan.
2024. jan. 7. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Mert mindig félek vissza szolni, mert féltem a munkám, soha nem beszélnék durván, de nem merek kiállni az igazam mellett ,mert ttol tartok ,hogy szólnak , hogy keress másik munkát!

De ez így meg engem készített ki :( az önbizalmamrol meg már nem is beszélek :/

2024. jan. 7. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor lehet keresned kéne másik munkát.

Nem minden főnök szemét.

2024. jan. 7. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Elég nagy a baj ha megkérdőjelezed saját magad. Megmondom őszintén az ilyen “üres” kérdésekre nem szoktam rámenni, de itt a kérdés érdekes volt mert a saját érzéseidet kérdőjelezed meg.

Az érzések valósak, kiváltja valamit, tehát ha el vagy keseredve, annak van oka. Olyan szépen leírtad hogy mi a probléma, és innentől fogva te is tudod mit kell tenned.

Tudod hogy valid az amit teszel, megerősítést szeretnél arra hogy más is változtatni akarna e a helyzeten, és IGEN! Úgyhogy hajrá!!

2024. jan. 8. 02:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!